o-andras-poy-stirizei-tin-arrosti-kai-se-karantina-syzygo-toy-kai-kathe-gynaika-tha-ithele-na-echei-dipla-tis-39997
11:24

Ο άνδρας που στηρίζει την άρρωστη και σε καραντίνα σύζυγό του και κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της

11:24
Newsroom

Οι όρκοι αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης σε ένα ζευγάρι τις περισσότερες φορές λέγονται πάνω στον ενθουσιασμό και στο διάστημα που η σχέση είναι μέσα στα μέλια. Άλλωστε, αυτός είναι και ο βασικός λόγος που στα δύσκολα και στην καθημερινή τριβή οι άνθρωποι απομακρύνονται σταδιακά και χωρίζουν.

Σε σπάνιες βέβαια περιπτώσεις οι άνθρωποι ακόμη και αν πλέον δεν είναι τρελοί και παλαβοί μεταξύ τους στέκονται ψηλά στο βάθρο που τους έχεις τοποθετήσει και συμπαρίστανται με πίστη και αφοσίωση. Η πράξη δε αυτή κάνει το ζευγάρι να έρθει και πάλι κοντά καθώς ζεσταίνει την καρδιά των συντρόφων.

Advertisement

Η ιστορία αγάπης που συγκίνησε όλο το διαδίκτυο

Όταν ένα νέο ζευγάρι παντρεύεται και υπόσχεται αιώνια αγάπη και αφοσίωση ακόμα και στα δύσκολα, σπάνια φαντάζεται τι μπορεί πραγματικά να σημαίνει αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που η παρακάτω φωτογραφία, με έναν σύζυγο να παραμένει στο πλευρό της γυναίκας του κατά την διάρκεια των θεραπειών της κατά του καρκίνου, έχει συγκινήσει τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων τις τελευταίες μέρες.

Advertisement

Η φωτογραφία στο Twitter έφερε ρίγη συγκίνησης

Τη φωτογραφία κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter η κόρη της οικογένειας, Mackenna Newman, και δείχνει τον μπαμπά της να παραμένει στο πλευρό της άρρωστης μαμάς της, με τον μοναδικό τρόπο που μπορεί, καθώς εκείνη μόλις έχει ολοκληρώσει μια σειρά ακτινοβολιών κατά του καρκίνου και πρέπει να παραμείνει σε απομόνωση. Ο Jon, ήθελε να βρίσκεται δίπλα στην γυναίκα του, Marci, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς τον περασμένο Οκτώβριο, παρόλο που οι γιατροί συνέστησαν να παραμένει μόνη της. Εκείνος, όμως, βρήκε τον πιο γλυκό τρόπο, για να μην την εγκαταλείψει.

Advertisement

Οι ακτινοβολίες λόγω του καρκίνου δεν χώρισαν το ζευγάρι

Η Mackeena, λοιπόν, κοινοποίησε τη φωτογραφία με το σχόλιο «Η μαμά μου έπρεπε να παραμείνει στο δωμάτιό της σε απομόνωση, λόγω της ακτινοβολίας κατά του καρκίνου, κι έτσι ο μπαμπάς μου έστησε ένα γραφείο στην πόρτα της, για να της κάνει παρέα -κι εγώ κλαίω.»

Εξίσου συγκινημένοι είμαστε κι εμείς. Γιατί η εικόνα αυτή είναι υπέροχη και δεν μπορεί να μη σου ραγίσει την καρδιά. Είναι ο ορισμός της αγάπης. Ο ορισμός του γάμου. Είναι το να βρίσκεσαι δίπλα στον άλλον στις καλύτερες και στις χειρότερες στιγμές του. Είναι από τα πράγματα που κάθε ζευγάρι πρέπει να σκέφτεται πριν παντρευτεί, γιατί δεν είναι οι όμορφες στιγμές που ορίζουν την δύναμη ενός γάμου –είναι οι στιγμές που τα πάντα γίνονται απαίσια και τρομαχτικά, οι οποίες δοκιμάζουν την αγάπη του ζευγαριού.

Advertisement

Το ζευγάρι  δείχνει να υπερνικά κάθε δοκιμασία ακόμη και του καρκίνου και της απομόνωσης

Κάτω από το tweet της Mackeena υπάρχουν χιλιάδες απαντήσεις από όλους αυτούς που ένιωσαν δέος με την αγάπη του ζευγαριού και εύχονται να έχουν κάποτε μια τέτοια σχέση στη ζωή τους.

Όπως λέει η κόρη, «Σκέφτηκα απλά πόσο γλυκό είναι όλο αυτό, γιατί οι γονείς μου παραμένουν ερωτευμένοι. Ο πατέρας μου είναι μαζί της σε κάθε ραντεβού στον γιατρό, σε κάθε εξέταση αίματος, σε κάθε χειρουργείο και σε κάθε ακτινοβολία. Και, όπως βλέπετε, ακόμα κι αν δεν μπορεί να βρίσκεται κολλητά δίπλα της, επιδιώκει να βρίσκεται όσο πιο κοντά της γίνεται.»

Και δεν είναι μόνο αυτό που ο Jon κάνει για την γυναίκα του, το οποίο μας συγκινεί βαθιά, αλλά και το σπουδαίο μάθημα που δίνει στην έφηβη κόρη του.

Οι γονείς αποτελούν πρότυπο αγάπης και αφοσίωσης

Της δείχνουν με τον πιο σαφή τρόπο πώς πρέπει να είναι οι μελλοντικές της σχέσης, ενώ την κάνουν να νιώθει ασφάλεια ότι οι γονείς της θα αγαπούν πάντα ο ένας τον άλλον, ό,τι κι αν γίνει. Μερικές φορές, είναι οι χειρότερες δοκιμασίες στη ζωή που «βγάζουν» τον καλύτερο εαυτό μας.

Advertisement

Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι η Marci να αναρρώσει σύντομα, ώστε να έρθουν ξανά στιγμές ευτυχίας στην οικογένειά τους κάτι που φυσικά τους αξίζει και με το παραπάνω…