Enimerotiko.gr
Media

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η εξαφάνιση του Σέργιου, ο αδίστακτος Βόσκαρης και η απόπειρα δολοφονίας

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις στη μικρή οθόνη με αγωνία.

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης θα κάνει τα πάντα να εμποδίσει τον γάμο της Ελένης με τον Λάμπρο

Στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τηλεθεατή και της Χριστίνας Αλεξίου, η Ελένη και ο Λάμπρος βλέπουν για ακόμη μια φορά το όνειρό τους για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στο Διαφάνι να απειλείται από την παρουσία του Βόσκαρη, που είναι πια πιο αδίστακτος από ποτέ.

Ο Βόσκαρης είναι πια ο νέος διοικητής στη θέση του Προύσαλη και φτάνει στο Διαφάνι πιο αποφασισμένος και πιο αδίστακτος από ποτέ. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί ότι ηττήθηκε από μια απλή αγρότισσα κι έναν δάσκαλο.

Ύστερα από χρόνια, η Ελένη και ο Λάμπρος αρχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να είναι μαζί και τολμούν για πρώτη φορά να κάνουν όνειρα για τον γάμο τους. Άλλωστε, η σχέση τους, η αγάπη τους είναι πια δεδομένη και γνωστή σε όλους. Βλέπουν ότι δεν είναι η στιγμή να κάνουν αυτό το βήμα, όμως, η κατάσταση χειροτερεύει από την παρουσία του Βόσκαρη.

Ο αδίστακτος διοικητής θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την ευτυχία τους. Και θα βρει σύμμαχο: Τον Δούκα. Μπορεί κάποτε ο Δούκας να τον είχε διώξει, όμως ο νεοφερμένος διοικητής έχει τον τρόπο του να τον πείσει τώρα να τον βοηθήσει. Ο Βόσκαρης θα κάνει τα πάντα, ώστε η Ελένη να μη γίνει κυρία Σεβαστού ξανά – στο πλευρό του Λάμπρου αυτή τη φορά.

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολη η επιστροφή της Ελένης στο Διαφάνι

Στο μεταξύ, η Ελένη γυρίζει σπίτι της, αλλά έχει να αντιμετωπίσει την οργή των Σεβαστών που της ζητάνε να φύγει και μάλιστα της δίνουν και διορία. Η Ασημίνα στο πάρτι γενεθλίων της Σοφούλας, χάνει τον έλεγχο με τον Μπάμπη και ο χορός τους θα προκαλέσει θύελλες, ενώ μια απόπειρα δολοφονίας στην Τρούμπα θα ταράξει τη σχέση Τάκη – Δρόσως. Οι Σεβαστοί θα ταραχθούν, καθώς εξαφανίζεται ο μικρός Σέργιος.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι και στο σπίτι της, μετά από 6 χρόνια. Κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ κάποιοι την κοιτάνε με καχυποψία. Η Ασημίνα την υποδέχεται με συγκίνηση και αγάπη, αλλά θα αντέξει την οργή του Δούκα και της Μυρσίνης; Ο Νικηφόρος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει τις ισορροπίες, όμως, ο Δούκας του ζητάει να διαλέξει επιτέλους πλευρά. Ο Λάμπρος προσπαθεί να στηρίξει την Ελένη και είναι δίπλα της, αν και υποψιάζεται πως του κρύβει την αλήθεια για όσα έχει περάσει στη φυλακή.

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί του Νικηφόρου

Ο Κωνσταντής προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να παρατήσει την Τρούμπα και να γυρίσει μαζί του στο Διαφάνι. Ο Τάκης, όμως, αποφασίζει ν’ αποκαλύψει το μυστικό της Δρόσως. Ποια θα είναι η αντίδραση του Κωνσταντή όταν μάθει την αλήθεια για το παιδί του Νικηφόρου; Ο Δούκας μαζί με τον Μελέτη αποφασίζουν να βρούνε την Ελένη και να λύσουν το πρόβλημα μια και καλή.

Τρίτη 1η Δεκεμβρίου

Ο Δούκας δίνει στην Ελένη διορία για να φύγει από το Διαφάνι. Η Ελένη, όμως, είναι αποφασισμένη να μείνει στη γη της. Η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δρόσω και ζητάει από την Ελένη να μη την ψάξει. Ο Κωνσταντής, επηρεασμένος από τη συνάντησή του με τη Δρόσω, έχει ν’ αντιμετωπίσει τη Δόμνα που δεν σκοπεύει να τον χάσει. Ο Νικηφόρος συγκρούεται με την Ασημίνα για το θέμα της Ελένης.

Η επιστροφή της δημιουργεί αναστάτωση, όχι μόνο στην οικογένεια του, αλλά και σε όλο το χωριό. Πώς θ’ αντιμετωπίσει, όμως, την άρνηση και τον φόβο του μικρού Σέργιου απέναντί της; Θα δεχτεί ο Νικηφόρος να έχει επαφές ο γιος του με τη θεία του; Ο Δούκας θα κάνει μια επαγγελματική πρόταση στους γιους του, αλλά αυτήν τη φορά θα βρει απέναντί του τον Κωνσταντή. Ο Θέμελης υποψιάζεται το μυστικό της Ανέτ, ενώ ο Αλέξης κάνει πρόταση γάμου στην Πηνελόπη και την ξαφνιάζει.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

Η εξαφάνιση του Σέργιου θα φέρει αντιμέτωπες την Ελένη και την Ασημίνα, τόσο με τον Νικηφόρο, όσο και με τους υπόλοιπους Σεβαστούς. Η ειλικρίνεια της Πηνελόπης θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση της με τον Αλέξη, αλλά αυτή τη φορά η Πηνελόπη δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Η Ανέτ και ο Σωκράτης ανοίγουν, πλέον, τα χαρτιά τους και τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια.

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αρνείται να βοηθήσει στα σχέδια του Δούκα

Ο Κωνσταντής αποφασίζει, για πρώτη φορά, να μη βοηθήσει τα σχέδια του Δούκα, ενώ αναγκάζεται να συμφωνήσει ότι ο γάμος του με τη Δόμνα θα γίνει τον επόμενο μήνα. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να βοηθήσει στο πρόβλημα του Μιλτιάδη, βάζοντας και τους δυο σ’ επικίνδυνα νερά.

Η Ασημίνα, πιεσμένη από τα προβλήματα και τις συνεχείς συγκρούσεις, αποφασίζει να βρει την ηρεμία της, μ’ έναν ανορθόδοξο τρόπο. Η Ελένη επικοινωνεί με τον φίλο του πατέρα της, από την Αθήνα, προκειμένου να βρει τη Δρόσω, αλλά δεν τα καταφέρνει. Όμως, ένας απρόσμενος σύμμαχος, θα την οδηγήσει στην αλήθεια για τη μικρή της αδερφή.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Η Πηνελόπη και ο Αλέξης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ελένη θα δεχτεί στο σπίτι της μια αναπάντεχη επίσκεψη από τη Μυρσίνη. Το ίδιο βράδυ έξω από το καμπαρέ «Χαβάη» μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει, γι’ ακόμα μια φορά, τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη. Ο Τόλλιας δέχεται να γίνει ένα πάρτι γενεθλίων για τη Σοφούλα, αλλά με αυστηρούς όρους, που όμως δε θα τηρηθούν. Στο πάρτι, ένα νεαρό ζευγάρι θα έρθει κοντά και κάποιος γάμος θα κλονιστεί συθέμελα.

Η ώρα της αλήθειας για τον Μιλτιάδη φτάνει. Η Ελένη, ταραγμένη από το φυλλάδιο του καμπαρέ που βρήκε έξω από την πόρτα της, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα και να ‘ρθει αντιμέτωπη με τη φριχτή αλήθεια…

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News