agries-melisses-o-doykas-petaei-tin-kori-toy-ston-dromo-kai-i-synantisi-poy-tha-katarrakosei-ti-droso-13152
12:23

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας πετάει την κόρη του στον δρόμο και η συνάντηση που θα καταρρακώσει τη Δρόσω

12:23
Newsroom

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στη γνωστή σειρά του «ΑΝΤ1» είναι συνεχόμενες. Οι ανατροπές είναι βέβαιες, όπως και οι συχνές αλλαγές στις ζωές των πρωταγωνιστών. Βάσει των τελευταίων πληροφοριών, υπάρχουν σχετικά spoiler για τις εξελίξεις στο Διαφάνι. Αναλυτικότερα:

Άγριες Μέλισσες: Σύγκρουση Δούκα και Πηνελόπης

Πιο συγκεκριμένα, ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένειά της, με οποιοδήποτε κόστος. Και η Πηνελόπη, όμως, είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της, να αφήσει στο παρελθόν τον Μελέτη και τους αυταρχικούς γονείς της και να παραδοθεί στον Αλέξη. Ωστόσο, αυτή η σχέση δεν γίνεται αποδεκτή από τον Δούκα, ο οποίος έχει έντονες αντιδράσεις. Πατέρας και κόρη έρχονται αντιμέτωποι και η Πηνελόπη τολμά να αντιμιλήσει διεκδικώντας για πρώτη φορά, όσα θέλει πραγματικά στις Άγριες Μέλισσες.

Advertisement

Και ενώ οι μέρες περνούν και ο Δούκας πιστεύει πως με τις απειλές του θα κάνει τη μοναχοκόρη του να αλλάξει γνώμη, εκείνη εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Αλέξη. Τότε ο Δούκας παίρνει μια καθοριστικό απόφαση για την οικογένειά του… Πετάει την Πηνελόπη στον δρόμο, διαμηνύοντάς της πως από εδώ και στο εξής θα μάθει να ζει μόνη της καθώς δεν ακολουθεί τις εντολές του. Η Πηνελόπη, σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση, όμως, δεν είναι μόνη και βρίσκει στο πρόσωπο του εισαγγελέα Γραμματικού έναν πραγματικό σύμμαχο και στήριγμα. Ο Γραμματικός και η Πηνελόπη αποφασίζουν να μείνουν στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι. Η αποφασή τους εξοργίζει τον Δούκα αλλά ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδερφή τους.

Η Μυρσίνη και ο Μελέτης, από την άλλη, κάνουν το αντίθετο… Δεν την αφήνουν να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα της ζωής της, θυμίζοντας της το παρελθόν. Θα γίνει δηλαδή χαμός στις Άγριες Μέλισσες.

Advertisement

Άγριες Μέλισσες: Μαύρα Χριστούγεννα για Δρόσω στο Διαφάνι

Είναι γνωστό σε όλους πως η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι μαζί με την αδελφή της Ελένη, ωστόσο μια αναπάντεχη έκπληξη την περιμένει που θα την αναστατώσει . Τα Χριστούγεννα δεν είναι μέρα χαράς για εκείνη γιατί την Παραμονή των Χριστουγέννων θα συναντήσει μετά από 6 χρόνια το παιδί της.

Advertisement

Θα συναντηθούνε καθώς η Ασημίνα θα περπατά προς την πλατεία του χωριού μαζί με τον μικρό Σέργιο. Εκεί θα συναντήσουν την Δρόσω. Φυσικά θα ταραχθεί και η Ασημίνα με την συνάντηση αυτή.

Η σκηνή θα είναι συνταρακτική στις Άγριες Μέλισσες και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την εξέλιξη της.

Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Γραμματικού από το Διαφάνι

Ο Σπύρος Σταμούλης τη φετινή σεζόν ενσαρκώνει τον Αλέξη Γραμματικό, στις Άγριες Μέλισσες, τον γοητευτικό εισαγγελέα που διεκδικεί την Πηνελόπη Σεβαστού. Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση αυτή και πώς θα εξελιχθεί.

Advertisement

Ο Αλέξης βλέπουμε πως διεκδικεί την Πηνελόπη. Έχει αληθινά συναισθήματα για εκείνη;
Ναι, έχει αληθινά συναισθήματα για την Πηνελόπη.

Μέχρι που θα φτάσει προκειμένου να καταφέρει να την παντρευτεί;
Αυτό θα το δείτε σύντομα. Γιατί να σας το χαλάσω;

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;
Φανταστείτε, γίνεται να ταιριάξουν δύο άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζονται ελάχιστα και προέρχονται από εντελώς διαφορετικό περιβάλλον;

Θα καταφέρει να την κάνει να ξεχάσει τον Μελέτη και να αρχίσει μαζί του μια νέα ζωή;
Πιστεύω πως ο Μελέτης θα έχει για πάντα σημαντική θέση στην καρδιά της Πηνελόπης.

Advertisement

Ποιος θα είναι ο ρόλος του και η θέση του στην οικογένεια Σεβαστού;
Νομίζω πως τον Αλέξη δεν τον ενδιαφέρουν τα οικογενειακά ζητήματα των Σεβαστών ούτε αποσκοπεί σε κάτι σχετικά με την οικογένεια.

Προκειμένου να σώσει τον πατέρα του, έβαλε σε δεύτερη μοίρα τις ηθικές αξίες του και αθώωσε τον Δούκα. Θα δούμε στο μέλλον να επαναφέρει τη συγκεκριμένη υπόθεση στις Άγριες Μέλισσες;
Δεν είναι υπέροχο ότι ένα μέρος του κόσμου τον δικαιολόγησε για την απόφασή του, ενώ άλλοι τον θεώρησαν διεφθαρμένο; Μακάρι να δούμε στο μέλλον την επαναφορά της υπόθεσης.

Θα αναμειχθεί με άλλη ιστορία του Διαφανίου στις Άγριες Μέλισσες;
Αυτό είναι σίγουρο, αλλά φυσικά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα.