34-eton-me-amp-8220-ploysio-amp-8221-parelthon-aytos-einai-o-synergos-toy-syntrofoy-tis-atychis-georgias-matheytike-i-taytotita-toy-220315
19:50

34 ετών, με “πλούσιο” παρελθόν: Αυτός είναι ο συνεργός του συντρόφου της άτυχης Γεωργίας, μαθεύτηκε η ταυτότητά του

19:50
Φώτης Γαλανόπουλος

Οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται με τη γνωστοποίηση του προφίλ του συνεργού του συντρόφου της Γεωργίας Μουράτη. Σύμφωνα με τον ALPHA, πρόκειται για έναν 34χρονο, πρώην γνωστό των αρχών, που οι γείτονές του περιγράφουν ως έναν οξύθυμο άνθρωπο. Έχει προκαλέσει προβλήματα στους κατοίκους της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Αυτός ήταν ο άνθρωπος που περίμενε το ζευγάρι να επιστρέψει και προσποιήθηκε μια ληστεία. Οι γείτονες δήλωσαν ότι δεν ήταν έκπληξη αυτή η σύλληψη.

39χρονος: «Έγινε λάθος, αλλιώς το σχεδιάσαμε»

«Έγινε λάθος, αλλιώς το σχεδιάσαμε» Ήταν τα κυνικά λόγια του  39χρονου δολοφόνου της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη όταν συνελήφθη από την Αστυνομία

Advertisement

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 34χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε σχεδιάσει μία εικονική ληστεία για να πάρει χρήματα από τη συντρόφου του φίλου του, καθώς είχε μεγάλα χρέη λόγω του πάθους του για τον τζόγο.

Μάλιστα ο συνεργός του ήταν ένας από τους ανθρώπους στους οποίους ο 39χρονος χρωστούσε ένα ποσό περίπου 650 ευρώ. Όμως, το σχέδιο των δύο δολοφόνων ήταν να μπει πρώτα ο 39χρονος, ώστε ο συνεργός του να τον απειλήσει μπροστά στη Γεωργία, με σκοπό να την εκβιάσουν και να πάρουν τα χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 39χρονος δεν έχει υπογράψει ομολογία, αντιδρώντας αποφασιστικά για να μην κάνει κάτι τέτοιο.

Advertisement

Ο δολοφόνος της 41χρονης – «Ξάφριζε» συντρόφους του

Όπως αποκαλύφθηκε  ο 39χρονος σύντροφος και δολοφόνος της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη ήταν άνεργος και εξαπατούσε τις συντρόφους του για να αποκτήσει χρήματα. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο Άκης δεν είχε εργαστεί σχεδόν ποτέ και οι πρώην του σύντροφοι αναφέρουν ότι τους αποσπούσε τα χρήματα τους. Πριν λίγες ημέρες της δολοφονίας της  συντρόφου του, της ζητούσε επανειλημμένα χρήματα και όταν αυτή αρνήθηκε να του δώσει, αποφάσισε να σκηνοθετήσει τη ληστεία στο σπίτι τους με τη συνδρομή του 34χρονου συνεργού του.

Advertisement

«Αλλιώς το σχεδιάσαμε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο σύντροφος της Γεωργίας