38-meres-theatro-oles-oi-dimosies-diloseis-toy-32chronoy-pilotoy-poy-exorgizoyn-70653
16:30

38 μέρες θέατρο: Όλες οι δημόσιες δηλώσεις του 32χρονου πιλότου που εξοργίζουν

16:30
Χριστίνα Προφαντή

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που με το που άκουσαν την είδηση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά υποψιάστηκαν τον πιλότο. Γίναν όμως πολλοί περισσότεροι όταν τον είδαν να μιλάει στις κάμερες το πρωί αμέσως μετά την δολοφονία της γυναίκας του.

Γλυκά Νερά

Advertisement

Όλες αυτές οι υποψίες από χθες το βράδυ αποτελούν και επίσημα γεγονός αφού μετά από πολύωρη εξέταση ο πιλότος έσπασε και ομολόγησε την δολοφονία της Κάρολαϊν

Advertisement

Επί 38 ημέρες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή αλλιώς ο «χαροκαμένος σύζυγος» που ευχόταν να μην συμβεί σε άλλον, έπαιζε ένα άνευ προηγουμένου θέατρο.

Advertisement

Γλυκά Νερά – Οι δηλώσεις του πιλότου μπροστά στις κάμερες

11 Μαΐου

«Δεν περιγράφεται, σε κανέναν μην τύχει. Να μην γίνει σε κανέναν άλλο ποτέ ξανά. Τα παιδιά ξέρουν την δουλειά τους, θα τους πιάσουν. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένεια μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ. Τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε πού θα βρουν τα χρήματα. Συγγνώμη, πρέπει να φύγω», αυτές ήταν οι κουβέντες του λίγες ώρες μετά την δήθεν απελευθέρωσή του.

13 Μαΐου

«Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν… Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά». Αυτά ήταν τα λόγια του δύο ημέρες αργότερα, όταν ο 32χρονος επισκέφθηκε τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και ξαναμίλησε μπροστά στις κάμερες.

Advertisement

16 Μαΐου

Πέντε ημέρες μετά την δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά ο 32χρονος την αποχαιρετά με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με μια φωτογραφία από τον γάμο τους στο θέρετρο της Πορτογαλίας και γράφοντας λίγες λέξεις, γράφει «για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Ανάρτηση πιλότου

πιλότος

22 Μαΐου

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη»

Advertisement

Με τον ντόρο γύρω από το όνομά του να φουντώνει, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλάει την Παρασκευή 22 Μαΐου στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, δηλώνοντας μεταξύ άλλων για την φερόμενη ψυχολόγο: ζητώντας παράλληλα να μην δημοσιεύονται στοιχεία που μπορεί να παρερμηνευτούν από τον κόσμο.

17 Ιουνίου

Γλυκά Νερά – Το αποκορύφωμα του θρασύτατου και εξοργιστικού θεάτρου παίχτηκε το πρωί της Πέμπτης 17/6/21. Λίγο πριν την αναχώρηση του πιλότου από το νεκροταφείου στην Αλόννησο όπου με την συνοδεία κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ. Εκεί λοιπόν ο δράστης της δολοφονίας της Κάρολαϊν έκανε την εξοργιστική κίνηση να αγκαλιάσει την μητέρα του θύματος που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε ότι μπροστά της έχει τον δολοφόνο του παιδιού της…