55chronos-patrinos-echtise-kainoyrio-spiti-emeine-ekei-mono-gia-mia-nychta-kai-tin-epomeni-kaike-apo-ti-fotia-51056
16:25

55χρονος πατρινός έχτισε καινούριο σπίτι, έμεινε εκεί μόνο για μια νύχτα και την επομένη κάηκε από τη φωτιά

16:25
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Φωτιά στην Πάτρα: Σε κατάσταση απελπισίας βρίσκεται ένας 55χρονος Πατρινός που είδε το σπίτι του να καίγεται ολοκληρωτικά στην περιοχή της Καρυάς.

Φωτιά στην Πάτρα: Είδε το σπίτι του να καταστρέφεται λίγες ώρες αφού είχε ολοκληρωθεί

Μετά από χρόνια κόπων και προσπαθειών, ο 55χρονος κατάφερε να ολοκληρώσει το χτίσιμο και την δημιουργία της καινούργιας του κατοικίας την περασμένη Τρίτη. Κοιμήθηκε στο νέο του σπίτι για ένα βράδυ και την επόμενη ημέρα ήρθε η καταστροφή.

Advertisement

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αχαϊκής πολιτείας, ο 55χρονος δεν μπορούσε να διανοηθεί ποτέ και για κανέναν λόγο ότι με το που κατάφερνε να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο οικογενειακό όνειρο, θα γινόταν αυτόπτης μάρτυρας της καταστροφής του μέσα σε λίγες ώρες. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν περιγράφεται ούτε καν με την λέξη «απελπισία», καθώς ο 55χρονος δεν δίστασε σε μια πράξη απόγνωσης να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό του, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να περισωθεί τίποτα από την ολοκαίνουργια κατοικία του και πως μέσα σε μια μέρα και σε λίγα λεπτά, πολύχρονες θυσίες και όνειρα για το μέλλον γίνονταν στάχτη.

Μεταφέροντας το περιστατικό στην εφημερίδα, αυτόπτες μάρτυρες χαρακτήρισαν ευτύχημα την αυθόρμητη αντίδραση των γειτόνων του, οι οποίοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν – κυριολεκτικά και μεταφορικά – σε μια προσπάθεια να τον ηρεμίσουν. Η δύναμη της ψυχολογικής στήριξης που του παρείχαν, ίσως ήταν εκείνη που τον έκανε λίγα λεπτά αργότερα να ορκίζεται ότι θα ξανακτίσει ό,τι του στέρησε η φωτιά, για τον ίδιο και την τετραμελή οικογένεια του.

Advertisement

Πηγή: thebest.gr

Advertisement