patra-diasolinomenos-se-sovari-katastasi-o-8chronos-poy-ton-paresyre-aytokinito-amp-8211-afantos-o-odigos-60427
18:30

Πάτρα: Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση ο 8χρονος που τον παρέσυρε αυτοκίνητο – Άφαντος ο οδηγός

Διασωληνωμένος 8χρονος: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 8χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουλίου, στην κοινότητα Κέντρου Ηλείας.

Διασωληνωμένος 8χρονος: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Όπως γράφει το thebest.gr, το 8χρονο αγόρι είναι διασωληνωμένο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Οι επόμενες ώρες είναι οι πιο κρίσιμες, αφού σύμφωνα με τον διευθυντή της Μ.Ε.Θ. Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, Ανδρέα Ηλιάδη, «πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Advertisement

Το παιδί φέρει θλαστικά τραύματα στα πόδια και τη μέση, πνευμονικές θλάσεις και μεγάλα ελλείμματα στο δέρμα του. Εάν ο 8χρονος τα καταφέρει και κερδίσει αυτή τη μάχη, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, ώστε να ξεπεραστούν τα μεγάλα προβλήματα στο δέρμα του. Τον μικρούλη παρακολουθούν γιατροί πολλών ειδικοτήτων, τις προσπάθειες των οποίων συντονίζουν ειδικοί εντατικολόγοι. Σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε το όχημα που παρέσυρε το άτυχο παιδί, όμως ο οδηγός αναζητείται ακόμη, αν και τα στοιχεία του είναι ήδη γνωστά στις Αρχές.

Πηγή: thetoc.gr

Advertisement

Advertisement