apofylakismenos-viastis-o-voylgaros-poy-kakopoioyse-kai-vasanize-ti-50chroni-katharistria-sta-petralona-69622
16:24

Αποφυλακισμένος βιαστής ο Βούλγαρος που κακοποιούσε και βασάνιζε τη 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα

Βιασμός 50χρονης: Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας που σημειώθηκε το Σάββατο 19 Ιουνίου, σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα.

Βιασμός 50χρονης: Είχε ξαναβιάσει στο παρελθόν 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης είχε φυλακιστεί με την κατηγορία του βιασμού, καθώς είχε επιτεθεί σε μία φοιτήτρια τον Αύγουστο του 2015. Το συγκεκριμένο γεγονός προξενεί οργή, καθώς η επίθεση κατά της φοιτήτριας ήταν δολοφονική και σώθηκε από θαύμα. Μάλιστα, ο 35χρονος φέρεται να αποφυλακίστηκε το 2020 μετά από 5 χρόνια φυλάκισης.

Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 50χρονη, ο 35χρονος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του, ενώ εκείνη καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών στα Κάτω Πετράλωνα. Στη συνέχεια, την βίασε κατ’ επανάληψη. Η 50χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Βιασμός 50χρονης: Η μαρτυρία της γυναίκας που βρήκε την 50χρονη

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που βρήκε την κακοποιημένη καθαρίστρια. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια».

Advertisement

Έπειτα από επικοινωνία με το θύμα, η γυναίκα ανέφερε επίσης πως: «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο. Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός». Επιπλέον, η ίδια μάρτυρας αναφέρει πως ο 35χρονος «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του», η οποία τυχαίνει να είναι κι εκείνη καθαρίστρια.

Advertisement