chamogela-i-eleni-topaloydi-apo-psila-matheytike-o-logos-poy-oi-goneis-tis-zitoyn-980-000-e-apozimiosi-apo-toys-dolofonoys-210299
13:59

«Χαμογελά» η Ελένη Τοπαλούδη από ψηλά: Μαθεύτηκε ο λόγος που οι γονείς της ζητούν 980.000 € αποζημίωση από τους δολοφόνους

13:59
Έλενα Θάνου

Τον λόγο για τον οποίο ζητούν 980.οοο ευρώ αποζημίωση από τους δολοφόνους της κόρης τους αποκάλυψαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Κούλα Αρμουτίδου, μοιράστηκε το όνειρο που είχε από την πρώτη στιγμή που δολοφονήθηκε η κόρη της.

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Είναι όνειρό μου από την πρώτη στιγμή να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα, “Καμία άλλη Ελένη”. Αλλά δυστυχώς, με όλες αυτές τις φρικτές δολοφονίες λέω τελικά πότε θα ξυπνήσουμε και δεν θα ακούμε τέτοια φρικαλέα πράγματα να γίνονται, να δολοφονούν με τόση ευκολία τις μάνες των παιδιών τους, τις συντρόφους, τις φίλες και στη δική μας περίπτωση, μια βόλτα μετατράπηκε στην πιο φρικτή δολοφονία όλων των εποχών», δήλωσε η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Advertisement

«Πήγαν να φάνε σουβλάκια και αποδεκάτισαν, εξουθενώσαν το παιδί… πολτοποιήσαν, στραγγαλίσαν, βιάσαν, κόψαν το αριστερό αυτί. Τόση βία, τόσο μένος, τόση κακία, γιατί; Γιατί θίγεται ο εγωισμός; Εγωισμό να δείξουν σε άλλα επίπεδα οι άνδρες. Και κανείς να μην πληρώνει και για τον θάνατο τον δικό μας, για τη δική μας οικογενειοκτονία δεν πληρώνει κανείς, ούτε οι γονείς των δολοφόνων, ούτε αυτό το ανάλγητο κράτος κοιτάει τις οικογένειες των θυμάτων», πρόσθεσε η κυρία Κούλα Αρμουτίδου.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν καταδέχομαι ούτε ένα ευρώ. Αυτά τα λεφτά είναι ποτισμένα με το αίμα του παιδιού μου»

“Τα χρήματα από την εκδίκαση της υπόθεσης, και ό,τι πουν ότι θα δώσουν, δεν τα καταδέχομαι εγώ σαν μάνα της αδικοχαμένης Ελένης. Τι να τα κάνω; Να τα φάω; Αυτά είναι ποτισμένα με το αίμα του παιδιού μου” συνέχισε.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι πριν πέντε χρόνια, η Ελένη Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο έπεσε θύμα βιασμού και άγριας κακοποίησης στη Ρόδο όπου σπούδαζε. Μετά τις αποτρόπαιες πράξεις τους, οι δύο καταδικασμένοι δράστες πέταξαν την φοιτήτρια από τα βράχια στη θάλασσα όπου και πνίγηκε.

Advertisement

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Η Ελένη δεν έρχεται στα όνειρά μου. Πέντε χρόνια κλείσαμε 28 Νοεμβρίου και ποτέ δεν εμφανίστηκε η Ελένη στα όνειρά μου. Τη φαντάζομαι απλώς έτσι όπως ήταν, και έρχεται αυτή η εικόνα, τέλη Αυγούστου που την πήγαμε στο λιμάνι του Πειραιά, τη φιλήσαμε, την αγκαλιάσαμε… αυτή την εικόνα έχω και πως έσερνε τη βαλίτσα με τις ροδίτσες της και μας χαιρετούσε. Αυτή είναι η τελευταία εικόνα που έχω»

Advertisement