dolofonia-mpampi-gia-ayto-eginan-ola-i-anakalypsi-tis-astynomias-poy-amp-8220-deichnei-amp-8221-ton-dolofono-kai-to-kinitro-toy-224396
13:41

Δολοφονία Μπάμπη: Για αυτό έγιναν όλα; Η ανακάλυψη της αστυνομίας που “δείχνει” τον δολοφόνο και το κίνητρο του

13:41
Γιώτα Κορώνα

Νέες εξελίξεις προκύπτουν σχετικά με την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. το ενδεχόμενο ο 50χρονος έστησε ενέδρα στον 31χρονο εξαιτίας ορισμένων χρυσών λιρών.

Έπειτα από εκτενή έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. στο ιστορικό αναζητήσεων του Η/Υ του Μπάμπη Κούτσικου εντόπισαν σχετικές λέξεις – κλειδιά με κυνήγι θησαυρού αλλά η έρευνα δεν τελειώνει εκεί. Επί λέξη ο 31χρονος αναζήτησε «Πως μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τις κάλπικες λίρες.»

Advertisement

Επομένως, συμπεραίνουμε πως ο 50χρονος κατηγορούμενος είχε πείσει τον άτυχο νέο για την ύπαρξη χαμένου θησαυρού στο Ευηνοχώρι. Ο Μπάμπης Κούτσικος προφανώς για να κάνει μία τέτοια αναζήτηση ήταν υποψιασμένος πως επρόκειτο για απάτη. Όμως αυτό που μάλλον δεν φανταζόταν ήταν πως θα χάσει τη ζωή του.

Πλέον, το σενάριο να έγινε η δολοφονία με αφορμή την χρυσοθηρία ενισχύεται ωστόσο αυτό ήταν το πρόσχημα για να οδηγήσει τον Μπάμπη σε απόμερη περιοχή ο κρεοπώλης.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάμπης Κούτσικος, στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του, φαίνεται πως κρυβόταν από τον διώκτη ή τους διώκτες του (εάν υποθέσουμε πως ο κρεοπώλης είχε και συνεργό). Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το σενάριο όντως να βρήκαν κάτι οι δυο άνδρες και στη συνέχεια να έγινε η δολοφονία.

Advertisement

Ίσως και για τον λόγο αυτό δεν μιλάει ο κρεοπώλης, καθώς αν έχει βρεθεί το παραμικρό τότε θα πρέπει να το ομολογήσει και ο θησαυρός (ή οτιδήποτε είχαν εντοπίσει) θα πρέπει να κατασχεθεί από τις Αρχές.

Advertisement