apisteyti-anatropi-itan-ola-1-psema-amp-8211-milise-i-google-amp-038-gyrizoyn-ola-toympa-stin-exafanisi-toy-31chronoy-mpampi-223036
20:06

Απίστευτη ανατροπή: Ήταν όλα 1 ψέμα – «Μίλησε» η Google & γυρίζουν όλα τούμπα στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

20:06
Έλενα Θάνου

Νέα, απίστευτη τροπή φαίνεται πως παίρνει η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου καθώς όπως δείχνουν τα νέα στοιχεία δεν πήγαιναν για κυνήγι αλλά αντιθέτως μπαίνει στη μέση ένα… κυνήγι θησαυρού!

Μεσολόγγι: Όλα τούμπα στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Η ανάκτηση των δεδομένων από το ιστορικό αναζήτησης του Μπάμπη Κούτσικου φαίνεται πως δίνει νέα τροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Advertisement

Σύμφωνα με το MEGA, ο 31χρονος μια ημέρα πριν την εξαφάνισή του αναζητούσε στο Google σημάδια που δείχνουν πού είναι κρυμμένος ένας… θησαυρός!

Μάλιστα στα δεδομένα που ανακτήθηκαν ο Μπάμπης είχε χρησιμοποιήσει συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά τα οποία δείχνουν πως μπορεί κάποιος να εντοπίσει έναν θησαυρό.

Advertisement

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται την ιδέα να την έβαλε στον Μπάμπη ο 50χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ώστε να οδηγήσει τον άτυχο άντρα σε ενέδρα θανάτου.

Advertisement

Σημάδια για κρυμμένο θησαυρό έψαχνε ο 31χρονος Μπάμπης μια ημέρα πριν εξαφανιστεί

Εκτός «κάδρου» ο 36χρονος – Τι εξετάζουν στην ΕΛΑΣ για το ενδεχόμενο συνεργού

Στο επίκεντρο παραμένει ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και θα απολογηθεί για την υπόθεση τη Δευτέρα.

Το Ανθρωποκτονιών το οποίο είχε μεταβεί στο Μεσολόγγι αλλά πλέον βρίσκεται στην Αθήνα, μελετά το ενδεχόμενο να εμπλέκονται περισσότερα άτομα στη μυστηριώδη εξαφάνιση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Alpha, δεν υπάρχει κάποιος που να είναι ύποπτος, αλλά σε κάθε περίπτωση εκτός «κάδρου», βρίσκεται ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη.

Advertisement

Ο 50χρονος, όπως είχε διαπιστωθεί, έλαβε κλήσεις και μηνύματα από τον κρεοπώλη το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου αλλά δεν φαίνεται να συνεργάστηκε μαζί του.

Όπως κατέθεσε βρισκόταν έξω με φίλους του εκείνο το βράδυ, κάτι που επιβεβαίωσαν οι Αρχές, σύμφωνα με τον Alpha.

«Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα βρεθεί»

«Δεν θα βγάλει τρελό όλο το Μεσολόγγι». Με αυτή τη φράση ο συγκρατούμενος του 50χρονου κρεοπώλη ανέφερε τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στα κρατητήρια του Μεσολογγίου, με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου να λέει «δεν θα βρεθεί ποτέ»!

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 50χρονος εκμυστηρεύτηκε πως «το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρουν ποτέ» ενώ σύμφωνα με τον συγκρατούμενο του κατηγορούμενου τον άκουσε να παραμιλάει στον ύπνο του και να λέει «τι έκανες ρε μ@@@κα»!

Advertisement

«Δεν θα βγάλει όλο το Μεσολόγγι τρελό. Μου είπε πως είναι μέσα για ένα μαχαίρι που είχε παράνομα και πάνε να του φορτώσουν και ένα φόνο», ανέφερε ο συγκρατούμενος.,

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο 50χρονος κρεοπώλης ρωτούσε να μάθει για το πώς είναι οι συνθήκες κράτησης στις φυλακές του Κορυδαλλού.

«Εγώ τα λεφτά τα έδωσα»

Παράλληλα, ο κρεοπώλης επιμένει πως τις 17.000 ευρώ ο κρεοπώλης τις έδωσε στον Μπάμπη, με την οικογένειά του να τονίζει πως δεν δόθηκε πίσω ούτε ένα ευρώ.

Ωστόσο, απορία γεννά το γεγονός πως ένα τόσο μεγάλο ποσό διακινούνταν «μαύρο», δηλαδή σε μετρητά και όχι μέσω τραπέζης.

Το SMS που «ξεκλειδώνει» το θρίλερ – «Του έστειλα μήνυμα 11:27 – Δεν μου απάντησε ποτέ»

Ένα κενό στην επικοινωνία του Μπάμπη Κούτσικου με φίλο του μέσω SMS ίσως «ξεκλειδώσει» το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Όπως αναφέρει ο ALPHA οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στην κατοχή τους το SMS και την μαρτυρία φίλου του 31χρονου αγνοούμενου στο Μεσολόγγι, με τον ίδιο να δηλώνει πως στις 11:27 έστειλε το μήνυμα, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

«Του έστειλα μήνυμα στις 11:27. Δεν απάντησε ποτέ. Δεν ήθελα να πάει το μυαλό μου στο χειρότερο», ανέφερε ο φίλος του Μπάμπη.