tin-perimenan-sti-doyleia-amp-038-den-pige-pote-agonia-gia-tin-27chroni-anastasia-i-teleytaia-klisi-ston-syntrofo-tis-160432
22:53

Την περίμεναν στη δουλειά & δεν πήγε ποτέ: Αγωνία για την 27χρονη Αναστασία, η τελευταία κλήση στον σύντροφό της

Εξαφάνιση 27χρονης: Η αγωνία είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη σχετικά με την τύχη μιας 27χρονης γυναίκας που έχει εξαφανιστεί. Η νεαρή γυναίκα είναι Πολωνικής καταγωγής και εργάζεται σε ξενοδοχείο ως υπάλληλος. Τα ίχνη της ωστόσο έχουν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα (12/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, τηλεφώνησε στον Πολωνό σύντροφό της λίγο πριν τις 22:30, υπό την επήρεια αλκοόλ, και του είπε ότι βρίσκεται στην περιοχή Μαρμάρι. Ακόμα του ανέφερε πως κάποιος επρόκειτο να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του. Ωστόσο, από τότε δεν έχει ξαναεπικοινωνήσει με κανέναν.

Advertisement

Εξαφάνιση 27χρονης: Το δήλωσε στην αστυνομία ο σύντροφος της

Την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της, ο 28χρονος σύντροφός της αναφέρθηκε στην αστυνομία για το περιστατικό. Τους γνωστοποίησε ακόμη ότι μετά το τηλεφώνημα, προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί της, αλλά το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο.

Ο ίδιος ανέφερε ότι στις 23:38 εντόπισε μέσω μιας εφαρμογής το στίγμα του απενεργοποιημένου κινητού της στην περιοχή Τιγκάκι, σε μια συγκεκριμένη οδό.Μέχρι και τώρα, η 27χρονη δεν έχει κάνει καμία επαφή, ούτε έχει δώσει κάποιο σημείο ζωής. Δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της και δεν έχει παρουσιαστεί στην εργασία της.

Advertisement

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε ένα ροζ φόρεμα με λουλούδια στην πλάτη και μπλε γυαλιά ηλίου. Επίσης, είχε μαζί της ένα ασημένιο σακίδιο. Έχει ύψος 1,65 μέτρα και φυσιολογική σωματική διάπλαση.

Advertisement