zoi-konstantopoyloy-amp-8220-ta-paidia-toy-diamanti-einai-san-dika-moy-i-kori-toy-ekleise-ta-ta-social-meta-ta-scholia-amp-8221-160396
19:58

Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Τα παιδιά του Διαμαντή είναι σαν δικά μου. Η κόρη του έκλεισε τα τα social μετά τα σχόλια”

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”. Κατά τη συνέντευξή της, εξέφρασε βαθιά θλίψη για το ναυάγιο που συνέβη στη θαλάσσια περιοχή 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου.

Αποκάλυψε ότι στο παρελθόν και η ίδια είχε αναλάβει μία υπόθεση προσφύγων, οι οποίοι δυστυχώς βρήκαν τραγικό θάνατο στη θάλασσα όταν προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα τους, μαζί με την 5χρονη κόρη τους και το μόλις 40 ημερών παιδάκι  τους.

Advertisement

«Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να στοιβάζεσαι σε ένα σαπιοκάραβο για ένα καλύτερο μέλλον με τα παιδιά και τα μωρά σου», δήλωσε αρχικά η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Είναι πολύ σημαντικό να έρχεται κανείς σε επαφή με την ανθρώπινη πλευρά, να καταλάβουμε ότι ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί στη θέση τους. Η Ελλάδα έχει γνωρίσει την προσφυγιά, έχουμε και τώρα πολλούς ανθρώπους που λένε «θα μείνω ή θα φύγω από τη χώρα;», όχι με τις ίδιες συνθήκες βέβαια. Σημαντικό είναι να κρατάμε την ανθρωπιά μας και να ζητάμε από την Πολιτεία να βρει λύσεις», ανέφερε ακόμη.

Advertisement

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δέχτηκα μία επίθεση ως γυναίκα

Στη συνέχεια, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, έκανε λόγο για τις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα, καθώς και στις καταγγελίες που αναφέρονταν σε αλλαγές στις λίστες του κόμματος. Η ίδια επισήμανε ότι οι επιθέσεις είχαν ως στόχο να πλήξουν την προσωπικότητά της, αλλά εκείνη έμεινε πιστή στην αρχή της καθαρότητας, της διαφάνειας και της ευθύτητας.

Advertisement

«Είναι μία επίθεση που έγινε σε μένα, άγρια, προσωπική. Δέχτηκα μία επίθεση ως γυναίκα και ως γυναίκα αρχηγός κόμματος. Επιχειρήθηκε μία σύγχυση της προσωπικής μου ζωής με το κίνημά μας. Έγινε μία κανιβαλιστική επίθεση στον σύντροφό μου, Διαμαντή Καραναστάση, που είναι ο άνθρωπος που έχει σηκώσει στην πλάτη του την Πλεύση Ελευθερίας. Είναι εκείνος που στις δυσκολίες βρήκε ιδέες και δημιούργησε πρωτοβουλίες. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει τη ψυχή του εδώ και 7 χρόνια», δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας .

«Αυτή η αγριότητα, η ανθρωποφαγία που έγινε και στο δικό μου πρόσωπο και στου Διαμαντή, παραγνωρίζει ότι είμαστε άνθρωποι, έχουμε οικογένειες. Μπορεί να μην έχω παιδιά, αλλά τα παιδιά του Διαμαντή είναι σαν παιδιά μου», είπε ενώ συμπλήρωσε ότι η κόρη του συντρόφου της έγινε αποδέκτης αρκετά επιθετικών σχολίων που αφορούσαν τον πατέρα της, ενώ για αυτό τον λόγο απενεργοποίησε τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούσε.

Το μήνυμά είναι σαφές: «Η αγάπη θα νικήσει».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε την τιμή που νιώθει για τον Σπύρο Μπιμπίλα που εντάσσεται στην Πλεύση Ελευθερίας, αναγνωρίζοντας τους μεγάλους αγώνες που έχει δώσει ως πρόεδρος του ΣΕΗ για τους ηθοποιούς.

Advertisement

Επιπλέον, σχολίασε ότι η αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο αποτελεί πηγή έμπνευσης και παρηγοριάς για εκείνη. Επιμένοντας ότι η επίθεση που υπέστη δεν έχει αποδυναμώσει την Πλεύση Ελευθερίας, αναφέρθηκε στην προσδοκία της για τέτοιου είδους επιθέσεις και τόνισε ότι θα συνεχίσει να προχωρά με αγάπη αλλά και πίστη προς τους ανθρώπους. Το μήνυμά της είναι σαφές: «Η αγάπη θα νικήσει».