christina-soyzi-i-proti-prognosi-toy-kairoy-meta-to-trochaio-poia-einai-i-katastasi-tis-159345
13:53

Χριστίνα Σούζη: Η πρώτη πρόγνωση του καιρού μετά το τροχαίο, ποια είναι η κατάσταση της

Λίγες ημέρες μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη, η Χριστίνα Σούζη εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να παρουσιάσει τις προβλέψεις του καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Η μετεωρολόγος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το “Πρωινό μας” και δεν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής , εξηγώντας πως δεν είναι ακόμη σε κατάσταση να εμφανιστεί από κοντά.

Advertisement

Λίγο πριν παρουσιάσει την πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες 24 ώρες, απευθύνθηκε στους συντελεστές της εκπομπής και δήλωσε: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είμαι καλά. Δεν με μπορείτε να με δείτε, γιατί δεν είμαι ακόμη σε κατάσταση για να με δείτε. Το μυαλό μου δουλεύει ξυράφι και η γλώσσα μου επίσης!».

Στην συνέχεια μίλησε για τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών:

Χριστίνα Σούζη: Το χρονικό του ατυχήματος

Το βίντεο από το τροχαίο ατύχημα της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, Χριστίνας Σούζη, αποτυπώνει την τρομακτική εμπειρία που ζήσε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα . Καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Κηφισίας, το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου ανατράπηκε, και σε λίγο χρόνο η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμόφυρτα τραύματα.

Advertisement

Στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το Mega, φαίνεται το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να κινείται στη μεσαία λωρίδα, με ένα μαύρο αυτοκίνητο να βρίσκεται μπροστά του στη δεξιά πλευρά, κινούμενο πολύ πιο αργά. Αν και δεν είναι ευκρινές στα πλάνα, φαίνεται ότι το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη προσέκρουσε στο πίσω αριστερό μέρος του άλλου αυτοκινήτου υπό μια γωνία, δημιουργώντας ένα είδος “ράμπας”. Λόγω της σαφώς μεγαλύτερης ταχύτητάς του αυτοκινήτου της γνωστής μετεωρολόγου, το αυτοκίνητο της σηκώθηκε στον αέρα και ανατράπηκε.

Advertisement

Στο βίντεο, φαίνεται το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου να ολισθαίνει στον δρόμο, με τον ουρανό να τρίβεται πάνω στην άσφαλτο, μέχρι να σταματήσει σχεδόν μπροστά από το φανάρι της διασταύρωσης. Ταυτόχρονα, ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου κατάφερε να ακινητοποιήσει το δικό του όχημα έγκαιρα.

Είναι πολύ ευχάριστο το ότι η Χριστίνα Σούζη δεν υπέστη σοβαρά τραύματα. Επίσης, είναι ευτύχημα που κατά τη διάρκεια της ανεξέλεγκτης πορείας του αυτοκινήτου της δεν βρισκόταν κοντά κάποιο δίκυκλο ή κάποιος πεζός.

Advertisement