kaneis-den-mporei-na-to-chonepsei-nekros-xafnika-ston-ypno-toy-o-gios-toy-alketa-panagoylia-ton-vrikan-to-proi-158541
14:27

Κανείς δεν μπορεί να το χωνέψει: Νεκρός ξαφνικά στον ύπνο του ο γιος του Αλκέτα Παναγούλια, τον βρήκαν το πρωί

Γιάννης Παναγούλιας: Ο γιος του αείμνηστου προπονητή, Αλκέτα Παναγούλια, δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή. Έφυγε σχετικά νέος σε ηλικία μόλις 55 ετών. Ο Γιάννης Παναγούλιας βρισκόταν στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, και σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε απροσδόκητα κατά τη διάρκεια του ύπνου του, χωρίς να έχει θέματα με την υγεία του. Η οικογένειά του βυθίστηκε στη θλίψη μετά τον απρόσμενο χαμό του.

Γιάννης Παναγούλιας

Αλκέτας Παναγούλιας: Ποιος ήταν, ποιες οι διακρίσεις του ;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Γιάννης Παναγούλιας ήταν γιος του αείμνηστου προπονητή, Αλκέτα Παναγούλια, ο οποίος έγραψε το όνομά του στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.Ο Αλκέτας Παναγούλιας έφτασε με την Εθνική μας ομάδα σε τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1980 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1994 στις ΗΠΑ, δίνοντας στην χώρα μας την πρώτη ευκαιρία για τέτοιου επιπέδου διάκριση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Advertisement

Επίσης, ο Αλκέτας Παναγούλιας είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Άρη, όπου επίσης υπηρέτησε και ως αρχηγός της ομάδας. Αργότερα, ασκούσε τον ρόλο του προπονητή και εργάστηκε σε Ολυμπιακό, Ηρακλή και Λεβαδειακό. Η συνεισφορά του στον ελληνικό ποδόσφαιρο και οι επιτυχίες του καθιέρωσαν το όνομά του ως μία από τις μεγαλύτερες φιγούρες στον χώρο.

Advertisement