gamos-sto-vytho-ypovrychio-kalesma-tis-alonnisoy-amp-8211-poso-kostizoyn-oi-orkoi-aionias-agapis-sti-thalassa-159359
14:15

Γάμος στο βυθό: Yποβρύχιο κάλεσμα της Αλοννήσου – Πόσο κοστίζουν οι όρκοι αιώνιας αγάπης στη θάλασσα

Υποβρύχιος γάμος: Στην Αλόννησο, εντυπωσιάζουν σχεδόν τους πάντες, οι φωτογραφίες γάμου που λαμβάνονται υποβρύχια, ως μέρος των γαμήλιων τελετών που διοργανώνει ο Δήμος στον βυθό του νησιού. «Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας για επίσκεψη στην Αλόννησο με πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους», τονίζει ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Τον περασμένο Αύγουστο πραγματοποιήθηκε ο πρώτος υποβρύχιος γάμος, δημιουργώντας έτσι μια νέα υπηρεσία που έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετό  ενδιαφέρον. Ο Δήμος της Αλόννησου σχεδιάζει νέους γάμους υποβρύχια για το εξωτικό αυτό νησί των Σποράδων κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, ανταποκρινόμενος στη ζήτηση που υπάρχει.

Advertisement

«Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική»

«Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους. Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη. Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική και δικαιώνει την προσπάθεια μας για τη δημιουργία μιας νέας γαμήλιας αγοράς», αναφέρει ο κ. Βαφίνης.

Εκτός από τους υποβρύχιους γάμους, ο προορισμός προάγει και την πρακτική των υποβρύχιων γαμήλιων φωτογραφήσεων, ανεξάρτητα από τον τύπο της γαμήλιας τελετής. Τα αποτελέσματα από το πρώτο “άλμπουμ” υποβρύχιου γάμου έχουν κερδίσει μεγάλη αναγνώριση και ξεχωρίζουν απίστευτα. Όμως επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις….

Advertisement

Υποβρύχιος γάμος: Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες

Υποβρύχιος γάμος

Advertisement

Υποβρύχιος γάμος

Υποβρύχιος γάμος

Υποβρύχιος γάμος

Advertisement