22chronos-ethapse-mesa-se-mpaza-35chil-eyro-poy-eklepse-apo-geitonissa-toy-kai-ta-epaixe-ola-sto-tzogo-159379
15:15

22χρονος έθαψε μέσα σε μπάζα 35χιλ ευρώ που έκλεψε από γειτόνισσα του και τα έπαιξε όλα στο τζόγο

Κλοπή στον Ωρωπό: Συνελήφθη ένας 22χρονος νεαρός αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για την κλοπή ποσού 35.000 ευρώ από μια γειτόνισσά του στην περιοχή του Ωρωπού.

Ο 22χρονος εισήλθε στο σπίτι μέσω της μπαλκονόπορτας και εντόπισε τη βαλίτσα που περιείχε τα χρήματα. Αφού άρπαξε την βαλίτσα, στη συνέχεια μετέβη σε ένα κοντινό δάσος, όπου χρησιμοποίησε υλικά οικοδομής και έθαψε τα χρήματα.

Advertisement

Κλοπή στον Ωρωπό

Κλοπή στον Ωρωπό: Τι έκανε τα χρήματα;

Από το συνολικό ποσό, αποφάσισε να κρατήσει μερικά χρήματα και τα χρησιμοποίησε για την αγορά ενός αυτοκινήτου αξίας 7.000 ευρώ, για της καθημερινές του αγορές, ενώ και ένα μέρος το χρημάτων το διέθεσε στο τζόγο. Επιπλέον, κατέθεσε και ένα χρηματικό ποσό στην τράπεζα.

Advertisement

Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν τις πράξεις του, και οι αστυνομικοί από το τμήμα ασφαλείας του Ωρωπού τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, τον οδήγησαν στο μέρος όπου είχε θάψει τα χρήματα και τον ανάγκασαν να τα ξεθάψει.Από τα 35.000 ευρώ που έκλεψε από την άτυχη γυναίκα, το ποσό που έχει απομείνει είναι γύρο στις 23.000 με 24.000 ευρώ.

Advertisement