ton-vrikan-3-meres-meta-apo-ti-myrodia-nekros-47chronos-stis-toyaletes-toy-attikon-amp-8220-pagosan-amp-8221-oi-katharistries-160427
22:27

Τον βρήκαν 3 μέρες μετά, από τη μυρωδιά: Νεκρός 47χρονος στις τουαλέτες του Αττικόν, “πάγωσαν” οι καθαρίστριες

Στο νοσοκομείο Αττικόν σημειώθηκε ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο και ανατριχιαστικό περιστατικό.

Advertisement

Νοσοκομείο Αττικόν: Το χρονικό της υπόθεσης 

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στο newsit.gr, ένας άνδρας ηλικίας 47 ετών βρέθηκε νεκρός στις τουαλέτες του νοσοκομείου, μετά από τουλάχιστον τρεις ημέρες παραμονής του εκεί. Το προσωπικό του νοσοκομείου ανακάλυψε το πτώμα λόγω της έντονης και ανυπόφορης μυρωδιάς. Ο άνδρας ήταν εθισμένος σε ναρκωτικά και είχε εισαχθεί στο Αττικόν λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που προκλήθηκαν από τη χρήση αυτών των ουσιών. Οι γιατροί της Πνευμονολογικής-Νευρολογικής κλινικής είχαν αποφασίσει να του δώσουν έξιτηριο για πειθαρχικούς λόγους καθώς, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, προκαλούσε αρκετά προβλήματα και δεν έδειχνε να συμμορφώνεται με τις οδηγίες τους.

Ο 47χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στις τουαλέτες, με μια σύριγγα εγκαταλειμμένη δίπλα του. Υπολογίζεται ότι ήταν εκεί νεκρός για τουλάχιστον τρεις ημέρες. Οι καθαρίστριες ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και υπέθεσαν ότι κάποιος ήταν μέσα. Έτσι, απέφυγαν να μπουν για να καθαρίσουν, με αποτέλεσμα η σορός να εντοπιστεί λόγω της έντονης δυσοσμίας που εξέπεμπε.

Advertisement

Advertisement