einai-adiko-na-pethanei-to-paidi-moy-rakos-o-pateras-toy-31chronoy-astynomikoy-poy-chtypithike-apo-naytiki-volida-211062
19:59

«Είναι άδικο να πεθάνει το παιδί μου»: Ράκος ο πατέρας του 31χρονου Αστυνομικού που χτυπήθηκε από ναυτική βολίδα

19:59
Ορφέας

Ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα που του πέταξε ένας 18χρονος χούλιγκαν που έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του, εξέφρασε μια δραματική έκκληση.

Αναφέρεται ότι είπε στους γιατρούς: “Καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου, είναι άδικο να πεθάνει.”

Advertisement

Ο 31χρονος αστυνομικός παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του και καλεί τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωτηρία του.

Τα λόγια του παππού του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε στα επεισόδια στον Ρέντη, προκαλούν ανατριχίλα.

Advertisement

Τα λόγια του παππού του στο «Χαμογέλα και πάλι»:

«Είμαι μονάχος, τα παιδιά είναι όλα κάτω. Δεν ξέρω τίποτα. Απλώς ξέρω ότι σταμάτησε η αιμορραγία. Κατά τα άλλα είναι κρίσιμη στιγμή, δε ξέρω. Ό,τι πει ο Θεός. Οι γιατροί δεν λένε τίποτα, είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα» δήλωσε αρχικά ο παππούς του αστυνομικού.

Advertisement

«Ο Γιώργος βγήκε από το λύκειο, πήγε στη σχολή απευθείας, τα πέρασε όλα, βγήκε από τη σχολή, έκανε τα χρόνια του εκεί και μετά κατευθείαν Αθήνα, στα ΜΑΤ. Από μικρός το είχε μεράκι. Δεν είναι παντρεμένος, είναι ελεύθερος. Ο Γιώργος είναι πολύ ήσυχος, πολύ φιλότιμος. Ο διοικητής είχε να λέει για τον Γιώργο, και έχει να λέει ακόμα. Εκεί είναι, όλοι εκεί είναι ακόμα, όλη η διμοιρία. Και όλη η Αθήνα, οι αστυνομικοί. Τόσο καλό παιδί» .

«Ήταν να πάρει απόσπαση να του δώσουν για να έρθει Θεσσαλονίκη. Αλλά δυστυχώς μας ήρθε αυτό το χαμπέρι το κακό. Τον είδα το καλοκαίρι. Να είναι καλά, γερός να είναι. Ο Θεός να τον λυπηθεί, να του δώσει υγεία και όλου του κόσμου τα παιδιά. άλλο κακό να μην βρούμε. Να μην δει κανένας τέτοιο κακό» κατέληξε ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:

Advertisement