elena-rapti-i-faii-skorda-richnei-vomva-gia-to-chorismo-tis-me-ton-kimona-mpalla-84057
11:27

Έλενα Ράπτη: Η Φαίη Σκορδά ρίχνει «βόμβα» για το χωρισμό της με τον Κίμωνα Μπάλλα

11:27
Νίκη Μουλά

Η Έλενα Ράπτη έδωσε τέλος στο γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και η Φαίη Σκορδά, η οποία έχει φιλικές σχέσεις με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαίωσε την είδηση στο Πρωινό.

Καμία αντίδραση από την Έλενα Ράπτη για τα δημοσιεύματα

Advertisement

Η πανέμορφη βουλευτής είχε παντρευτεί μυστικά τον Μάιο του 2019 και ακριβώς δύο χρόνια αργότερα έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της, αν και η ίδια, που τοποθετείται σπάνια για την προσωπική της ζωή, δεν προέβη σε κάποια διάψευση, αλλά ούτε επιβεβαίωση.

Advertisement

Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, επιβεβαίωσε το χωρισμό, λέγοντας πως η Έλενα είναι φίλη της και ότι κάτι γνώριζε, αλλά δεν ήθελε να το πει στην εκπομπή, ενώ έριξε και τη βόμβα ότι η Έλενα Ράπτη έχει χωρίσει εδώ και ένα χρόνο από τον Κίμωνα Μπάλλα, αλλά η Έλενα δεν θέλει να μιλάει γι΄αυτό.

Advertisement

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για το διαζύγιο της Έλενας Ράπτη

«Ισχύει ότι δεν είναι μαζί. Οι δικοί της άνθρωποι κι εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε ακριβώς τι είχε συμβεί. Σαφώς, όμως, όταν ξέρεις κάτι προσωπικό, δεν θα το πεις σε καμία εκπομπή. Δεν είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα», υπογράμμισε η παρουσιάστρια για την Έλενα Ράπτη.

Advertisement