ferentinos-enantion-antiemvoliaston-epikindyno-na-ta-zeis-ta-paidia-soy-mporei-na-pethanoyn-apo-pnigmo-79940
13:23

Φερεντίνος εναντίον αντιεμβολιαστών: «Επικίνδυνο να ταΐζεις τα παιδιά σου, μπορεί να πεθάνουν από πνιγμό»

13:23
Νίκη Μουλά

Ο Χρήστος Φερεντίνος μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο instagram, αποστόμωσε τους αντιεμβολιαστές.

Ο Χρήστος Φερεντίνος μιλάει σαν αρνητής

Ο παρουσιαστής μιλάει σαν αρνητής και χρησιμοποιεί λόγια που ενδεχομένως θα ακούγαμε από έναν αρνητή που κάνει έρευνα στο διαδίκτυο και δεν έχει εμπιστοσύνη στην επιστημονική και τεκμηριωμένη άποψη των γιατρών.

Advertisement

Η περιπέτεια του Χρήστου Φερεντίνου με τον κορονοϊό

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής πέρασε και ο ίδιος κορονοϊό, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ!, καθώς επίσης η πρώην γυναίκα του, Σοφία Παυλίδου, με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις, ενώ έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα αγόρια.

Advertisement

Διαβάστε τα λόγια του παρουσιαστή:

«Μια φορά παραλίγο να πεθάνω επειδή στραβοκατάπια όσο έτρωγα. Έκανα την έρευνα μου και διαπίστωσα ότι δεν το έχω πάθει μόνο εγώ. Χιλιάδες άνθρωποι πνίγονται κάθε χρόνο από το φαγητό και εκατοντάδες απ’ αυτούς πεθαίνουν κιόλας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ταΐζω τα παιδιά μου. Είναι επικίνδυνο.

Τώρα πολλοί θα πουν ότι το φαγητό εμποδίζει την λιμοκτονία και αυτό μπορεί να είναι αλήθεια βέβαια αλλά δεν πρέπει να γνωρίζουμε και όλους τους κινδύνους που έχει το φαγητό όπως πνιγμός, αλλεργίες, ουλίτιδα αλλά και δυσάρεστη αναπνοή.

Απλά λέω κάντε την έρευνά σας και αποφασίστε τι είναι καλύτερο για εσάς και τα παιδιά σας. Εάν αποφασίσετε να δώσετε στα παιδιά σας πιθανόν θανάσιμη τροφή, αυτό είναι πρόβλημά σας. Αλλά σαν γονιός δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση έχει κανένα δικαίωμα να μου πει ότι πρέπει να ταΐσω τα παιδιά μου.»

Advertisement