katerini-mitera-kai-kori-vrethikan-egklovismenes-se-charadra-se-exelixi-epicheirisi-diasosis-80274
19:06

Κατερίνη: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν εγκλωβισμένες σε χαράδρα – Σε εξέλιξη επιχειρήση διάσωσης

Κατερίνη επιχείρηση διάσωσης: Εντοπίστηκαν ζωντανές πριν από λίγες ώρες δύο γυναίκες σε χαράδρα στο 23ο χλμ Κατερίνης – Ελασσόνας, κοντά σε όχημα που πιθανότατα επέβαιναν.

Κατερίνη επιχείρηση διάσωσης: Εντοπίστηκαν ζωντανές σε χαράδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr και σύμφωνα με ανάρτηση της πυροσβεστική, έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση των δύο γυναικών, οι οποίες αγνοούνται από τις 23 Μαΐου. Πρόκειται για μία 51χρονη μητέρα και την 36χρονη κόρη της.

Advertisement

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο επιχειρεί η πυροσβεστική με επτά οχήματα και 18 άτομα προσωπικό, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ορειβατική ομάδα της ΕΜΑΚ. Η 51χρονη μητέρα βρέθηκε σε βάθος περίπου 150 μέτρων, εντός του αυτοκινήτου. Η 36χρονη κόρη εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 400 με 500 μέτρων.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν την 51χρονη, την οποία και απεγκλώβισαν. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή την ώρα επιχειρούν να απεγκλωβίσουν την 36χρονη, η οποία έχει τις αισθήσεις της και επικοινωνεί με τους διασώστες.

Advertisement

Δείτε την ανάρτηση της πυροσβεστικής:

Advertisement