foniko-sta-glyka-nera-oi-30-skliroi-poinikoi-poy-mpainoyn-sto-stochastro-tis-el-as-amp-8211-etsi-mpikan-sto-spiti-84950
20:43

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Οι 30 σκληροί ποινικοί που μπαίνουν στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ – Έτσι μπήκαν στο σπίτι

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Η λίστα των υπόπτων που ερευνούν οι διωκτικές αρχές, για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, μακραίνει όλο και περισσότερο.

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Πλησιάζουν στους ενόχους

Πριν από λίγη ώρα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξαν στο πού πρέπει να στραφούν οι έρευνες. Όπως γράφει το newsit.gr εξετάστηκαν εξονυχιστικά περίπου 300 υποθέσεις και πλέον έχουν καταλήξει σε δώδεκα από αυτές. Πρόκειται για ληστείες όπου συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα και διεπράχθησαν με έντονη βιαιότητα.

Advertisement

Σε πρώτο στάδιο, οι αστυνομικοί θα δουν πόσοι από τους 30 σκληρούς ποινικούς παραμένουν ακόμα φυλακισμένοι. Όσοι βρίσκονται εκτός σωφρονιστικών καταστημάτων, θα εξεταστούν για το που βρίσκονταν την ημέρα της δολοφονίας, κυρίως τις επίμαχες ώρες (από τις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, έως και τις 06:30 της ίδιας ημέρας.

Φονικό στα Γλυκά Νερά

Advertisement

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Πώς έφτασαν στη μεζονέτα

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για το πως προσέγγισαν οι 3 φονιάδες τη μεζονέτα του ζευγαριού. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη ημέρα που οι αστυνομικοί ελέγχουν εξονυχιστικά τους χώρους γύρω από το σπίτι, όπου εκτυλίχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι πεζοί, καθώς το όχημά τους ήταν αρκετά μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Advertisement

Άφησαν το όχημα τους σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο για να μην κινήσουν υποψίες και έφτασαν πεζοί στο παράθυρο του πίσω μέρους της οικίας. Στη συνέχεια, αποχώρησαν και πάλι πεζοί μετά το ειδεχθές έγκλημά τους και πως όλα δείχνουν, κατευθύνθηκαν προς τη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Φονικό στα Γλυκά Νερά

Advertisement