giannis-kallianos-to-sovaro-provlima-ygeias-poy-apektise-o-aderfos-toy-apo-ton-koronoio-107148
14:56

Γιάννης Καλλιάνος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που απέκτησε ο αδερφός του από τον κορονοϊό

14:56
Νίκη Μουλά

Ο Γιάννης Καλλιάνος ήταν καλεσμένος στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια του αδερφού του με τον κορονοϊό και στο πρόβλημα υγείας που του άφησε.

Ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου μιλούσε και λαχάνιαζε σαν να έτρεχε μαραθώνιο

Advertisement

Ο Γιάννης Καλλιάνος διηγήθηκε πως ξεκίνησαν όλα με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που εμφάνισε ο αδερφός του συμπλήρωσε: “Τις πρώτες μέρες που νοσηλευόταν, ήταν κι ένας νεαρός μαζί του, γυμνασμένος, μη καπνιστής, που είχε κι αυτός Covid… Έπαιρνα συνέχεια στον αδερφό μου και μου απαντούσε μια στο τόσο. Είχε έναν βήχα αυτό το παιδί που ούτε στο χειρότερο θρίλερ τον έχω ακούσει. Τον ρωτούσα πως είναι το παιδί και μου λέει καλυτερεύει αλλά εγώ δεν πάω καλά. Μου μιλούσε και λαχάνιαζε σαν να έτρεχε μαραθώνιο και μετά από 40 χιλιόμετρα να σε σταματά κάποιος με το μικρόφωνο και να σου μιλά. Μετά από 13 μέρες άκουσε ο οργανισμός του και ξεφύγαμε από τα δύσκολα. Είχε κολλήσει ήδη και τα δυο του παιδιά, που το πέρασαν ελαφριά. Ευτυχώς δεν κόλλησε η γυναίκα του που είναι έγκυος”.

Advertisement

Ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου έχει αποκτήσει σακχαρώδη διαβήτη και υγρό στην καρδιά

Advertisement

“Έχει κληρονομήσει πλέον σακχαρώδη διαβήτη που δεν είχε ποτέ και υγρό στην καρδιά. Κάνει ινσουλίνες κι έχουν αδυνατίσει τα πόδια του. Κρέμονται. Δεν είναι απλό πράγμα να κολλήσει κάποιος Covid και να το περάσει έτσι”, υπογράμμισε ο Γιάννης Καλλιάνος.

“Ο αδερφός μου το πέρασε πολύ βαριά. Όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο. Ξεκίνησε με ένα μπούκωμα στη μύτη, όχι κάτι ιδιαίτερο. Έκανε πολύ γρήγορα πνευμονία. Τρόμαξα όταν είδα την ακτινογραφία του. Συνέχισε ο πυρετός για πολλές μέρες. Η δύσπνοια συνεχιζόταν, την 10η μέρα που ήταν στο νοσοκομείο με πήραν τηλέφωνο. Ταράχτηκα. Ήταν τρομαγμένος δεν έπεφτε ο πυρετός. Δεν είχε ποτέ ζάχαρο, δεν είχε καπνίσει ποτέ, απλά είχε δέκα κιλά παραπάνω. Μου είπε “Σας παρακαλώ κάντε κάτι, νιώθω τον θάνατο””, εξομολογήθηκε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Advertisement

Ο Γιάννης Καλλιάνος στον πανικό τηλεφώνησε στον Σωτήρη Τσιόδρα

“Μέσα στον πανικό μου, δεν ήξερα τι να κάνω και έστειλα μήνυμα στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να μου δώσει το τηλέφωνο του Σωτήρη Τσιόδρα. Τον πήρα τηλέφωνο 7 η ώρα το πρωί, δεν σεβάστηκα καν την ώρα. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπαν ότι η κατάστασή του δεν βελτιώνεται. Μετά τις 13 ημέρες ξέφυγε τον κίνδυνο”, κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Advertisement