glyka-nera-amp-8211-nea-stoicheia-thema-chronoy-i-syllipsi-amp-8211-oi-drastes-eichan-anoichti-epikoinonia-me-ton-tsiliadoro-toys-84731
13:35

Γλυκά Νερά – Νέα στοιχεία: Θέμα χρόνου η σύλληψη – Οι δράστες είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον τσιλιαδόρο τους

13:35
Χριστίνα Προφαντή

Η Δίωξη Ανθρωποκτονιών με όπλο την τεχνολογία, επιχειρεί να συνθέσει το πάζλ της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά που στοίχησε την ζωή την 20χρονη Κάρολαϊν. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου, η ταυτοποίηση των αδίστακτων κακοποιών.

Γλυκά Νερά – Οι τρεις ληστές αποτελούν μέλη συμμορίας, που χτυπούν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση

Οι αστυνομικοί αναζητούν όλα τα κινητά που ήταν ανοιχτά στην περιοχή εκείνη την ώρα, γιατί θεωρούν ότι οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθη, που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη τους. Μάλιστα πηγές της Αστυνομίας (σύμφωνα με το dikaiologitika.gr) αναφέρουν ότι οι δολοφόνοι είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον τσιλιαδόρο τους και τα στοιχεία αυτά θα τους βοηθήσουν ιδιαίτερα στην ερευνά τους.

Advertisement

Βοηθητικό στοιχείο για τις αρχές για να εντοπίσουν σήμα από τα τηλέφωνα των δραστών είναι το γεγονός ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και με βάση πάντα τις πληροφορίες οι δράστες ακολουθούν δρομολόγιο διαφυγής αποφεύγοντας τις λεωφόρους.

Επίσης στις 5.00 το πρωί που έγινε η ληστεία είναι μια ώρα που δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος, συνεπώς είναι πιο εύκολο για τους αστυνομικούς να αναζητήσουν εκπομπές από ύποπτα κινητά τηλέφωνα.

Advertisement

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά -Περιέγραψε τον δολοφόνο ο 32χρονος πιλότος

Advertisement

Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στην μαρτυρία του 32χρονου πιλότου, ο οποίος δεν αποκλείεται να δώσει και νέα κατάθεση. Ίσως θυμηθεί κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει τους αστυνομικούς να συνθέσουν το παζλ για το προφίλ των κακοποιών.

Σίγουρα περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, για DNA και αποτυπώματα.

Η ταυτοποίηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου.

Advertisement