gynaikologos-kostas-pantos-omo-vinteo-alla-leei-tin-alitheia-den-ekviazei-tis-gynaikes-72227
09:30

Γυναικολόγος Κώστας Πάντος: «Ωμό βίντεο, αλλά λέει την αλήθεια. Δεν εκβιάζει τις γυναίκες»

09:30
Νίκη Μουλά

Ο Κώστας Πάντος μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για το σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας και το χαρακτήρισε σκληρό για τις γυναίκες, ωστόσο, λέει την ωμή αλήθεια.

Ο γνωστός γυναικολόγος, ο οποίος ειδικεύεται στην εξωσωματική γονιμοποίηση, ως ένας από τους κεντρικούς ομιλητές στο Συνέδριο Γονιμότητας, εξήγησε πως ο μόνος στόχος είναι η ενημέρωση των γυναικών.

Advertisement

Ο Κώστας Πάντος χαρακτηρίζει σκληρό, αλλά αληθινό το σποτ

Advertisement

Ο Κώστας Πάντος, που τοποθετήθηκε σχετικά με τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο βίντεο, παραδέχτηκε πως το σποτ είναι όντως σκληρό για τις γυναίκες, είναι όμως η ωμή πραγματικότητα.

Advertisement

«Όταν είδα το σποτ θεώρησα ότι είναι σκληρό έλεγε όμως την ωμή αλήθεια. Το βίντεο δεν λέει κάντε παιδιά αλλά ενημερώσου», υπογραμμίζει ο Κώστας Πάντος και συμπληρώνει ότι το βίντεο είναι αυτοβιογραφικό.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Κώστα Πάντο σκοπός είναι η ενημέρωση των γυναικών

Ο ίδιος επεσήμανε ότι σκοπός δεν είναι να πείσει τις γυναίκες να κάνουν παιδιά, ούτε να τις εκβιάσει, αλλά να τις ενημερώσει και μάλιστα μίλησε για την ορμόνη της γονιμότητας, σημειώνοντας ότι όσο μεγαλώνει μια γυναίκα τόσο η ορμόνη πέφτει.

Σχετικά με την Καίτη Γαρμπή, η οποία τον ανέφερε στην ανάρτησή της στο Twitter, o γυναικολόγος είπε πως πρόκειται για παρεξήγηση, γι’ αυτό και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά δεν κατέστη δυνατό.

Advertisement