kamia-schesi-me-isovia-toso-chronon-tha-vgei-apo-ti-fylaki-i-royla-pispirigkoy-tha-einai-akoma-nea-244523
15:39

Καμία σχέση με ισόβια: Τόσο χρονών θα βγει από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα είναι ακόμα νέα

15:39
Γιώτα Κορώνα

Αναμένεται ο Αλέξης Κούγιας να καταθέσει έφεση κατά της ποινής ισόβιας κάθειρξης που επιβλήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Παρά το γεγονός ότι η απόφαση είναι ομόφωνη με 7 – 0, ο Κούγιας παραμένει ανένδοτος, αναφέροντας το περιστατικό ως «τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο».

Advertisement

Πισπιρίγκου

Η υπόθεση της θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό, ενώ εκκρεμεί η συζήτηση για τα ελαφρυντικά και η εκδίκαση των υποθέσεων θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Advertisement

Ωστόσο, σύμφωνα με τη δικηγόρο Εβίτα Βαρελά που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», η ποινή της Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Τζωρτζίνας ανέρχεται σε 18 χρόνια, με βάση την υπάρχουσα νομοθεσία.

Advertisement

Βάσει των νόμων, ακόμα και αν καταδικαστεί για τους τρεις θανάτους, η ποινή της δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 25 χρόνια φυλάκισης. Με βάση την παρούσα κράτησή της για δύο χρόνια, αυτό σημαίνει πως μπορεί να παραμείνει εντός φυλακής για άλλα 23 χρόνια το πολύ. Στην εκάστη των περιπτώσεων δηλαδή, θα αποφυλακιστεί στα 58 της χρόνια.

«Να σας πω κάτι; Η αλήθεια ποια είναι; Ότι κοντά στα 50 της η Πισπιρίγκου ό,τι και να γίνει θα είναι έξω», σχολίασε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας στον αέρα του Mega το πρωινό της Κυριακής.

Άκουσε την πεθερά της & τα “πήρε στο κρανίο”: Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου “Τι νόμιζες; Ότι δε μιλάμε;”

Σε μία συγκλονιστική συνομιλία με την Αγγελική Νικολούλη, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη μοιράστηκε τις σκέψεις της με σαφή σημάδια συγκίνησης και αναστάτωσης στη φωνή της, για την απώλεια των τριών εγγονιών της. Ανέφερε ότι δεν είχε ποτέ υποψιάσει ή αντιληφθεί οποιοδήποτε σημάδι που να ενδεικνύει την επερχόμενη τραγωδία.

Advertisement

Τα όσα είπε η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη:

«Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήθελα τον γάμο τους. Ήταν δική τους επιλογή. Έχουν ‘φύγει’ τρία παιδιά, δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Δεν είχαμε αντιληφθεί το παραμικρό. Εμένα με ενδιαφέρει να δούμε τι έχει συμβεί με τα παιδιά, από τι φύγανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έκανε όταν το έμαθε;

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε για την επικοινωνία που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ της δημοσιογράφου και της πεθεράς της, η αντίδρασή της ήταν άμεση και έντονη. Πήρε τηλέφωνο την Αγγελική Νικολούλη και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απ’ ότι έμαθα ψάχνεις πολύ εδώ… Επικοινωνείς με πρόσωπα κοντινά μου. Δεν πιστεύεις αυτά που σου λέω;

Advertisement

Αγγελική Νικολούλη: Θέλω να έχω και προσωπική άποψη. Αυτό δε σημαίνει ότι μου λες ψέματα.

Πισπιρίγκου: Πήρες και την πεθερά μου τηλέφωνο;

Νικολούλη: Ναι, μιλήσαμε. Γιαγιά είναι και πονάει. Τρία εγγονάκια έχασε.

Πισπιρίγκου: Σου είπε κάτι διαφορετικό; Αφού έχουμε επαφές. Με προσέχει. Ανησυχεί για μένα. Τι νόμιζες; Ότι δε μιλάμε;

Νικολούλη: Σε ενόχλησε που της μίλησα;

Πισπιρίγκου: Να ξέρεις πως ό,τι σου λέω είναι αλήθεια. Η ίδια ενοχλήθηκε που την πήρες τηλέφωνο και μου το είπε.

Και ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο «Τούνελ»:

Σε πρόσφατη εκπομπή του «Τούνελ», ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου παρείχε τη δική του μαρτυρία, εκφράζοντας με σθένος την πεποίθησή του ότι η κόρη του δεν φέρει καμία ενοχή. Με έμφαση, υποστήριξε ότι η Ρούλα κατηγορείται αναίτια και προέβη σε έντονη άρνηση των κατηγοριών που τη βαραίνουν.

«Αν μπορούσα να δώσω την ψυχή μου για να σταματήσουν να διαπομπεύουν τα παιδάκια, τις ψυχούλες που χάθηκαν και να φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα, θα την έδινα», τόνισε χαρακτηριστικά.