kastoria-etoimase-ta-roycha-tis-kideias-toy-kai-aytoktonise-ston-aliakmona-82802
15:05

Καστοριά: Ετοίμασε τα ρούχα της κηδείας του και αυτοκτόνησε στον Αλιάκμονα

15:05
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Αυτοκτονία στον Αλιάκμονα: Ένα τέλος, αποφάσισε να δώσει στην ζωή του ένας άντρας, που δεν άντεξε τον χαμό της μητέρας του. Αφήνοντας πίσω του ένα γράμμα, προσπάθησε να ζητήσει συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους.

Αυτοκτονία στον Αλιάκμονα: Τι ακριβώς συνέβη

Τέλος στη ζωή του έβαλε στο Άργος Ορεστικό του νομού Καστοριάς, ένας 53χρονος, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού site, «oladeka.gr», είχε φροντίσει να αφήσει και σημείωμα στην οικογένειά του. Μέσα στο γράμμα, εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Advertisement

Ο 53χρονος έδεσε πάνω του δύο δοχεία τυριού, τα οποία είχε γεμίσει νωρίτερα με πέτρες και έπεσε στα νερά του Αλιάκμονα. Περαστικοί μελισσοκόμοι που πήγαιναν στην εργασία τους, εντόπισαν το πτώμα να επιπλέει. Στο συγκεκριμένο σημείο που βρέθηκε, τα νερά δεν ήταν πολύ βαθιά. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Περίπου στις 14.00 το μεσημέρι ανασύρθηκε η σορός του άνδρα που προέβη στο απονενοημένο διάβημα, αφήνοντας σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της τελευταίας πράξης της ζωής του.

Αυτοκτονία στον Αλιάκμονα: Δεν άντεξε τον θάνατο της μητέρας του

Στο σημείωμα που άφησε, ζητούσε συγγνώμη για όλα και εξηγούσε ότι, δεν μπορούσε να συνεχίσει μετά τον θάνατο της μητέρας του, με την οποία ζούσε μαζί. Επιπλέον, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ήταν ένας λόγος για τον οποίο ντρεπόταν. Στο τέλος του σημειώματος, έγραφε πως είχε αφήσει στο σπίτι, τα ρούχα που θα ήθελε να φοράει στην κηδεία του.

Advertisement

Διαβάστε Επίσης:

Δόμνα Μιχαηλίδου: Αυξάνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – Από 1/1/2020 επίδομα τοκετού σε όλους

Θεόφιλος Σεχίδης: Τεμάχισε μάνα, πατέρα, αδελφή, γιαγιά, θείο και έψυξε τα μυαλά τους για να τα μελετήσει

Κύθνος: Οι 5 ομορφότερες παραλίες του νησιού που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα

Advertisement