katerreyse-i-mitera-amp-038-i-aderfi-toy-thrinos-stin-kideia-toy-27chronoy-archilochia-giorgoy-voylgari-poy-pethane-sti-livyi-188864
20:45

Κατέρρευσε η μητέρα & η αδερφή του: Θρήνος στην κηδεία του 27χρονου αρχιλοχία Γιώργου Βούλγαρη που πέθανε στη Λιβύη

20:45
Ορφέας

Η κηδεία του 27χρονου στρατιωτικού Γεώργιου Βούλγαρη, που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στη Λιβύη μαζί με άλλα τέσσερα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής, τελέστηκε με συγκινητικές στιγμές οδύνης και θλίψης. Οικογένεια, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον νεαρό στρατιωτικό με δάκρυα στα μάτια και πόνο στις καρδιές τους.

Advertisement

Κηδεία Γεώργιου Βούλγαρη: Τραγικές φιγούρες μάνα και αδερφή

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μουζάκι, από όπου καταγόταν ο 27χρονος. Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές, καθώς η μητέρα και η αδερφή του εξέφρασαν τον ανείπωτο πόνο τους κατακλυσμένες από τη θλίψη. Το φέρετρο με τη σορό του στρατιωτικού ήταν τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη σημαία.

Advertisement

Στην κηδεία παρευρέθηκαν επίσης πολλοί επίσημοι, όπως ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρώην υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, καθώς και οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων.

Advertisement

Του δόθηκε τιμητικά ο βαθμός του Συνταγματάρχη:

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι με Προεδρικό Διάταγμα, που υπογράφηκε πρόσφατα με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και απόφαση του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσεων Στρατού Ξηράς, στον Αρχιλοχία απονέμεται ο βαθμός του Συνταγματάρχη, μια αναγνώριση της ηρωικής του θυσίας.

Advertisement