kratoyse-sto-spiti-ta-osta-toy-gioy-tis-to-makavrio-mystiko-tis-kali-kalo-anoixan-to-mpaoylo-amp-038-epathan-sok-166279
15:38

Κρατούσε στο σπίτι τα οστά του γιου της: Το μακάβριο μυστικό της Καλή Καλό, ανοιξαν το μπαούλο & έπαθαν σοκ

15:38
Ορφέας

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού της γνωστής ηθοποιού Καλή Καλό, και η οικονόμος που την βοηθούσε, βρέθηκαν αντιμέτωπες με ένα σκοτεινό εύρημα. Κατά την απόφασή τους να ανοίξουν ένα μπαούλο για να απομακρύνουν ρούχα και άλλα αντικείμενα, ανακάλυψαν ένα ξύλινο κουτί που περιείχε τα οστά του μοναχογιού της διάσημης ηθοποιού. Το γιό της η Καλή Καλό τον είχε χαθεί πριν περίπου 40 χρόνια από μια έκρηξη.

Το γεγονός αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε ένα απίστευτο γεγονός στην “Espresso”. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο ίδιος έμεινε άναυδος όταν δύο γυναίκες του μίλησαν για την ανακάλυψή τους σε ένα από τα μπαούλα της διάσημης θεατρίνας. Και οι δύο γυναίκες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχαν βρει και ηταν σοκαρισμένες.

Advertisement

«Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής».

Καλή Καλό: Η ιστορία του γιου της

Η διάσημη ηθοποιός είχε αποκτήσει ενα γιο με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα, ο οποίος ονομαζόταν Χρήστος. Σε ηλικία 13 ετών, ο νεαρός Χρήστος υπέστη σοβαρά τραύματα από μια έκρηξη που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός πειράματος χημείας. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες της μητέρας του για να θεραπευτεί, δυστυχώς απεβίωσε το 1988 σε ηλικία μόλις 27 ετών. Μετά από αυτή την απώλεια, η ηθοποιός απομακρύνθηκε για πολλά χρόνια στην Αστυπάλαια για να βρει κάποια ανακούφιση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της “Espresso” που αποκαλύφθηκαν πριν ένα μήνα, η Καλή Καλό βρίσκεται τώρα φιλοξενούμενη σε ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, καθώς δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό της μόνη της.

Ως πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών, ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει αναλάβει την ευθύνη να διεκπεραιώσει όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου η Καλή Καλό να βρει μια μόνιμη και ασφαλή κατοικία στο Γηροκομείο Αθηνών. Η προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο να προσφέρει στην γνωστή ηθοποιό την φροντίδα που της αξίζει και να διασφαλίσει ότι θα έχει την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή για το υπόλοιπο της ζωής της.

Advertisement

Καλή Καλό: Η πράξη της είναι παράνομη

Όταν η σπιτονοικοκυρά και η οικονόμος της μεγάλης θεατρίνας ξεκίνησαν να συσκευάζουν τα προσωπικά αντικείμενα της, ανακάλυψαν ένα μακάβριο εύρημα μέσα σε ένα από τα μπαούλα του μικρού διαμερίσματος – τα οστά του αγαπημένου γιου της. Αυτό το σκοτεινό μυστικό γνώριζε και μια παλιά στενή συνεργάτιδα της ηθοποιού, η οποία το είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτη στιγμή. Σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, πρόεδρο των Ελλήνων ηθοποιών, η υπόθεση των οστών αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η πράξη της ηθοποιού εμπίπτει στο πλαίσιο του Ποινικού Κώδικα.

Advertisement