lakis-gavalas-gia-satti-poly-stringk-tha-mporoyse-na-echei-ena-headpeace-san-to-kalathi-poy-mazeyeis-elies-254866
14:56

Λάκης Γαβαλάς για Σάττι: «Πολύ στρινγκ, θα μπορούσε να έχει ένα headpeace σαν το καλάθι που μαζεύεις ελιές»

14:56
Γιώτα Κορώνα

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο φακό της εκπομπής «Πρωινό», αναφορικά με τις στυλιστικές επιλογές που θα παρουσιάσει η Μαρίνα Σάττι στο πλαίσιο της Eurovision, καθώς και τις επιλογές στυλιστικού χαρακτήρα που θα είχε αναλάβει ο ίδιος για την εμφάνισή της.

Λάκης Γαβαλάς

Advertisement

Τα όσα δήλωσε:

«Στρινγκ, πού στρινγκ. Τη βρίσκω μία μοντέρνα εμφάνιση για ένα club στην αρχή πριν βγει το μεγάλο perfomance. Έδωσε ένα κλίμα νεότητας. Δεν θα μπορούσε να βάλει κάτι διαφορετικό η κοπέλα. Τα αγόρια το βρήκα πολύ εύκολο. T-shirt με ένα παντελόνι και γύρω σαν στρινγκ. Το βρήκα λιγάκι ανέμπνευστο και με αυτήν την έννοια κατεβάζει και την εικόνα της Μαρίνας. Η Μαρίνα είναι φρέσκο κορίτσι και νομίζω ότι θα αισθάνεται άνετα σε αυτό το ρούχο. Η Μαρίνα θα μπορούσε να έχει ένα headpeace, σαν ένα καλάθι που μαζεύουμε τις ελιές, αφού έχει τόσο ελληνικό στοιχείο, Μοναστηράκι και παλιά Αθήνα» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς και συνέχισε:

«Όλο αυτό να κουνάει, το βαριέμαι μετά την Φουρέιρα. Σαν caramel package είναι μία χαρά, μεταλλικό χρώμα».

Advertisement

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

[Τίτλος]

Η Μαρίνα Σάττι, μαζί με την ελληνική αποστολή, πραγματοποίησαν χθες την πρώτη τεχνική πρόβα για την Eurovision 2024 στη σκηνή του Malmö Arena. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτουμε τις ενδυματολογικές επιλογές της Ελληνίδας εκπροσώπου για τη βραδιά του Α’ Ημιτελικού!

Advertisement

Μαρίνα Σάττι

Ποια, ωστόσο, είναι η τιμή των ενδυματολογικών επιλογών της Μαρίνας Σάττι για την εμφάνισή της στη Eurovision;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο Open, η μοβ φούστα ανέρχεται στα 500 ευρώ, ενώ οι εντυπωσιακές μπότες που επέλεξε η τραγουδίστρια φτάνουν τα 1574 ευρώ.

Το νέο ραντεβού της ελληνικής αποστολής προγραμματίζεται εκ νέου για τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, κατά τη διεξαγωγή της δεύτερης τεχνικής δοκιμασίας, μία εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό.

Advertisement