matheytike-i-taytotita-toy-aytos-einai-o-23chronos-poy-epese-nekros-ximeromata-exo-apo-klamp-sto-maroysi-205793
23:18

Μαθεύτηκε η ταυτότητά του: Αυτός είναι ο 23χρονος που έπεσε νεκρός ξημερώματα έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

23:18
Ορφέας

Λίγο πριν τις τέσσερις το πρωί της Κυριακής, ένας 23χρονος και ένας 26χρονος ενεπλάκησαν σε έναν έντονο καυγά έξω από το νυχτερινό κέντρο “Cabaret” στο Μαρούσι, με τον καυγά να οδηγεί σε θανάσιμο τραυματισμό του νεότερου από τους δύο.

Advertisement

Απόπειρα Πυροβολισμού και Μαχαίρωμα

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός άνδρας από την Καλαμάτα επιχείρησε να χρησιμοποιήσει ένα πιστόλι κατά του 26χρονου, το οποίο όμως έπαθε εμπλοκή. Ο 26χρονος ανταπέδωσε με μαχαίρι, χτυπώντας τον 23χρονο στο λαιμό, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.

Έρευνες σε Εξέλιξη και Βίντεο Ντοκουμέντο

Αστυνομικές έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενισχυμένες από βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει την αιματηρή συμπλοκή. Το υλικό αυτό αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση των ακριβών συνθηκών του δραματικού γεγονότος.

Advertisement

Advertisement

Τραυματίες και Συνέπειες

Εκτός από το θανατηφόρο τραύμα του 23χρονου, υπήρξαν ακόμη δύο τραυματίες στο περιστατικό, με τον έναν να φέρει τραύμα στην κοιλιά και να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και τον άλλον να έχει τραυματιστεί στην ωμοπλάτη.

Στο σημείο της συμπλοκής βρισκόταν ένα ακόμη άτομο, που συμμετείχε στο επεισόδιο και φέρεται να είναι εκείνος που τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά τον 26χρονο δράστη. Στο σημείο της συμπλοκής, έξω από το γνωστό κλάμπ, εντοπίστηκε ένας ατόφιος κάλυκας και ένα 9αρι πιστόλι μέσα σε γλάστρα.

Advertisement

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση και σύλληψη του 26χρονου δράστη.