lianemporio-pos-tha-leitoyrgisoyn-ikea-kai-jumbo-amp-8211-pos-tha-kanete-ta-psonia-sas-101401
09:17

Λιανεμπόριο: Πως θα λειτουργήσουν IKEA και Jumbo – Πως θα κάνετε τα ψώνια σας

09:17
Χριστίνα Προφαντή

Το λιανεμπόριο ανεβάζει ρολά μετά από πολύ καιρό αλλά η απορία για το τι θα γίνει με IKEA και JUMBO υπάρχει ακόμη.

Όπως όλοι ξέρουμε το λιανεμπόριο θα λειτουργήσει ξανά με συγκεκριμένα βήματα και sms στο 13032, με τους καταναλωτές να έχουν περιθώριο τρεις ώρες για τα ψώνια τους. Απορία πολλών από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι τα μαγαζιά θα ανοίξουν ήταν τι θα κάνουν IKEA και JUMBO

Advertisement

Να σημειωθεί ότι το δεύτερο την προηγούμενη φορά είχε επιλέξει να μην ανοίξει τα καταστήματά του. Παρόλα αυτά τώρα άλλαξε στάση αφού ο κλοιός στενεύει.

IKEA και JUMBO με ανακοινώσεις στα site τους ενημερώνουν τους καταναλωτές για το ποια από τα καταστήματά τους θα ανοίξουν και πως.

IKEA

Ανακοίνωσε ότι από σήμερα 05/04, οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους με Click Away στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, Κηφισός και Λάρισα, στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Καλαμάτα, Ρόδος, Χανιά και Ηράκλειο.

Advertisement

Επίσης, με Click Inside μπορούν να ψωνίζουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς και σε όλα τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών (εκτός του IKEA Πάτρα). Το ΙΚΕΑ στα Ιωάννινα θα ανοίξει αύριο Τρίτη.

Advertisement

Το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη και το Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Πάτρα θα παραμείνουν προσωρινά κλειστά.

Advertisement

JUMBO

Όσον αφορά στα Jumbo, η εταιρία ενημέρωσε τους καταναλωτές ότι από σήμερα όλα της τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν με ραντεβού και αυστηρούς όρους.

Το ραντεβού ισχύει αποκλειστικά μόνο για ένα άτομο και, όπως σημειώνεται, λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων, τα ραντεβού εντός του καταστήματος δεν θα μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά.

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα Jumbo των Σπάτων, του Αμαρουσίου στο Avenue, στο Ίλιον στο Escape center, Θεσσαλονίκης και Πάτρας.

Advertisement