magnisia-22chronos-esyre-idioktitria-venzinadikoy-me-to-aytokinito-gia-na-min-plirosei-40-eyro-venzini-44263
22:13

Μαγνησία: 22χρονος έσυρε ιδιοκτήτρια βενζινάδικου με το αυτοκίνητο για να μην πληρώσει 40 ευρώ βενζίνη

22:13
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Μαγνησία βενζινάδικο: Ανήκουστο περιστατικό σημειώθηκε στο Βελεστίνο το βράδυ της Κυριακής 15 Αυγούστου, όταν ένας 22χρονος έσυρε με το όχημα στην άσφαλτο 65χρονη ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων, ώστε να μην πληρώσει το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλε.

Μαγνησία βενζινάδικο: Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ταχυδρόμος”, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής και ώρα 21:00, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων οδηγών που είχαν επίσης σταματήσει στο βενζινάδικο για ανεφοδιασμό. Ο 22χρονος νεαρός που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλε βενζίνη αξίας 40 ευρώ στο αυτοκίνητό του. Όταν η ιδιοκτήτρια του έδωσε την απόδειξη για να πληρώσει, εκείνος αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό και ετοιμαζόταν να ανάψει τη μηχανή του οχήματος για να φύγει.

Advertisement

Η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει. Σε ύστατη προσπάθεια, πιάστηκε από τα παράθυρα του αυτοκινήτου, όμως εκείνος ξεκίνησε με το αυτοκίνητο για να απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να σέρνει τη γυναίκα στο οδόστρωμα.

Τελικά, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του σε απόσταση πέντε με έξι μέτρων. Οι υπόλοιποι οδηγοί που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ την ίδια σχεδόν στιγμή έφθασε στο πρατήριο και ο γιος της ιδιοκτήτριας.

Advertisement

Μαγνησία βενζινάδικο: Οδηγούσε μεθυσμένος

Οι αστυνομικοί έκαναν αλκοτέστ στον 22χρονο και διαπίστωσαν ότι οδηγούσε έχοντας συγκεντρώσει αλκοόλ στο αίμα που αντιστοιχεί σε 0,71 χιλιοστά του γραμμαρίου, ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στην πρώτη μέτρηση και 0,24 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στη β’ μέτρηση με ανώτερο όριο τα 0,24 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Advertisement

Διαπίστωσαν επίσης, ότι δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και οδηγούσε αυτοκίνητο που ανήκει σε 24χρονη. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ στον οδηγό, ενώ ο 22χρονος κρατήθηκε το βράδυ και αφέθηκε ελεύθερος χθες το πρωί με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Η 65χρονη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς υπέστη μώλωπες στα πόδια και πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά του 22χρονου στην Αστυνομία.

Ο γιος της ιδιοκτήτριας σχολίασε το περιστατικό στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Όπως είπε: «Αν ο νεαρός δεν είχε χρήματα, θα μπορούσε να ζητήσει να του βάλουμε 5 ευρώ βενζίνη για να φθάσει στον Βόλο. Συνήθως έτσι κάνουμε, όταν υπάρχει ανάγκη. Αυτός ήθελε να κλέψει. Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια».

Advertisement