Advertisement
NEWS

Μεγάλη γκάφα: Μπέρδεψαν τον Άγιο Εφραίμ με καπνοδόχο στην φωτιά της Κύπρου και το παρουσίασαν για Θαύμα

10:00
Νίκη Μουλά

Η γκάφα των κυνηγών που μπέρδεψαν τον Άγιο Εφραίμ με καπνοδόχο σπιτιού, από τις πυρκαγιές της Κύπρου, κάνει τον γύρο του κόσμου, τις τελευταίες μέρες.

Η δημοσίευση του Μαρίνου Νομικού στο facebook για την γκάφα των κυνηγών

 

Advertisement

“Δεν ξέρω τι είναι πιο ανησυχητικό. Ότι αυτοί οι τύποι ψηφίζουν ή ότι άτομα που οπλοφορούν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν έναν καλόγερο από μία καπνοδόχο; Γάμα τον κορωνοϊό, ΝΑ από τι θα πάμε όλοι”, υπογραμμίζει ο Μαρίνος Νομικός, με έναν αναγνώστη να σχολιάζει «με όλο τον σεβασμό προς τον Άγιο, αλλά δεν ήταν ο Άγιος απλά είναι ένα φουγάρο. Επίσης πως κατάλαβαν ότι είναι ο Άγιος Εφραίμ και όχι ο Άγιος Γεώργιος?».

 

Advertisement

Advertisement

 

Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Μαρίνος Νομικός γράφει για τη γκάφα των κυνηγών: «Η πίστη είναι κάτι βαθύ, πνευματικό και εντελώς προσωπικό. Τη χρησιμοποιείς ως φάρο για να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, να αντλείς κουράγιο στις ζόρικες στιγμές ή να αναζητάς το φως μέσα στο ζόφος. Όταν όμως την εργαλειοποιείς για προσηλυτισμό, προπαγάνδα, τυφλή υποταγή, καταπίεση, καταστρατήγηση της λογικής και γι’ αυτό το γελοίο, πλασματικό αίσθημα ανωτερότητας από άλλους ανθρώπους τότε δεν είσαι πιστός, αλλά γνήσιος, ανόθευτος, καθαρόαιμος μαλάκας.

Advertisement

 

Να θυμίσω λοιπόν σε όλους αυτούς τους “θεοσεβούμενους” που διέδωσαν αυτή την απερίγραπτη μαλακία ότι στην Οδού, όπου τα καμμένα μυαλά τους πέρασαν ένα φουγάρο για τον… Άγιο Εφραίμ (λογικό, αν σκεφτείτε ότι καπνίζουν τους μπάφους σαν ένα) βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες τέσσερις βιοπαλαιστές. Τέσσερα νέα παιδιά με οικογένειες, φίλους και όνειρα, κάηκαν ζωντανοί ενώ ο Άγιός σας υποτίθεται ότι χόρευε μέσα στη φωτιά σαν αναστενάρης. Τέσσερις εργάτες αφημένοι στην τύχη τους έγιναν κάρβουνο κι εσείς δοξάζετε κάποιον άσχετο επειδή δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε έναν καλόγερο από εκείνον για τα ρούχα.

 

Τέσσερις ψυχές χαμένες άδικα των αδίκων για να γράφετε εσείς από κάτω “ευλόγησον”, “ο Άγιος μας έσωσε” και “με τη χάρη του αποφεύχθηκαν τα χειρότερα”. Τα… χειρότερα;;; ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ».

Advertisement

 

TAGS:
Advertisement