menios-foyrthiotis-ekrixi-exo-apo-tin-polyteli-oikeia-toy-paroysiasti-ta-mesanychta-93563
07:09

Μένιος Φουρθιώτης: Έκρηξη έξω από την πολυτελή οικεία του παρουσιαστή τα μεσάνυχτα

07:09
Νίκη Μουλά

Ο Μένιος Φουρθιώτης φαίνεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο κάποιων το τελευταίο διάστημα, αφού μετά τους πυροβολισμούς, ακολούθησε έκρηξη έξω από το σπίτι του.

Ειδικότερα, ένας ισχυρός θόρυβος έξω από το σπίτι που μένει ο Μένιος Φουρθιώτης στην περιοχή του Διονύσου, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αρχών τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Advertisement

Έκρηξη χαμηλής ισχύος από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

Advertisement

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση για πιθανή έκρηξη, με αποτέλεσμα στο σημείο να μεταβεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία απέκλεισε τον χώρο και έκανε έρευνες, για να διαπιστώσουν αν υπήρχε κάποιος τραυματίας, ενώ προέκυψε ότι όντως είχε σημειωθεί έκρηξη χαμηλής ισχύος από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί ζημιές στην πόρτα του γκαράζ και μικρής έκτασης μαύρισμα.

Advertisement

Η δεύτερη φορά που δέχεται επίθεση ο Μένιος Φουρθιώτης στο σπίτι του

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από έξι ημέρες, άγνωστος άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ, στοχεύοντας την περίφραξη του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη, προκαλώντας φθορές στο εξωτερικό κουβούκλιο της πολυτελούς κατοικίας, ενώ οι αστυνομικοί είχαν περισυλλέξει 13 κάλυκες από το σημείο.

Advertisement

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο διαδίκτυο από συνεργάτη του

Μένιος Φουρθιώτης έκρηξη

Advertisement