nana-palaitsaki-oydemia-schesi-to-emvolio-me-to-thema-nosileias-moy-98462
17:26

Νανά Παλαιτσάκη: «Ουδεμία σχέση το εμβόλιο με το θέμα νοσηλείας μου»

Νανά Παλαιτσάκη: Μία ανάρτηση στο Facebook έκανε σήμερα 11 Απριλίου, η δημοσιογράφος που νοσηλεύτηκε εσπευμένα χθες στο νοσοκομείο. Μεταξύ άλλω, ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον.

Νανά Παλαιτσάκη: Η ανάρτηση της δημοσιογράφου

Ανάρτησή στο Facebook έκανε η δημοσιογράφος, με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον. Παράλληλα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η νοσηλεία της δεν σχετίζεται με το εμβόλιο που έκανε την προηγούμενη μέρα στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Advertisement

Ακολουθεί το μήνυμά που δημοσίευσε στο Facebook:

«Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνυματα ενδιαφέροντος και αγάπης.2) Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεραποντες γιατρους μου, καθώς είχα οξύτατη πονο στο στήθος, κρυο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και προβλημα όρασης. 3 ) Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μετά θέτουμε τα ιατρικά μας θέματα. 4) Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστουν για ν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα 5) Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα 6 ) Εμβολιαστηκα ακριβώς ανήκω στις πολυ ευπαθείς ομάδες στο λαϊκό και είμαι πολυ χαρουμενη γι αυτό Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστω ολους πολυ»,

Advertisement

Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνυματα…

Advertisement

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Advertisement