nekros-opos-akrivos-ki-o-aderfos-toy-thrinos-gia-ton-20chrono-spyro-tragiko-paichnidi-tis-moiras-3-chronia-meta-130937
17:47

Νεκρός όπως ακριβώς κι ο αδερφός του: Θρήνος για τον 20χρονο Σπύρο, τραγικό παιχνίδι της μοίρας 3 χρόνια μετά

17:47
Ορφέας

Το Βέλο Κορινθίας σήμερα θρηνεί, καθώς αντιμετωπίζει τον χαμό ενός 20χρονου νέου. Ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (01.07.2023).

Ο 20χρονος νέος επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ένας φίλος του. Δυστυχώς όμως ο οδηγός έχασε τον ελέγχο, με ακόμη αδιευκρίνιστες συνθήκες, στον παραλιακό δρόμο κοντά στο Περίγιαλο. Ο οδηγός υπέστη ελαφρά τραύματα, ενώ δυστυχώς ο νεαρός Σπύρος έχασε τη ζωή του.

Advertisement

Βέλο Κορινθίας: Τριπλό το χτύπημα για την οικογένεια του 20χρονου

Όμως δυστυχώς το βαθύ πένθος της οικογένειας, δεν αφορά μόνο το τραγικό αυτό δυστύχημα. Εντείνεται από τον άδικο χαμό του αδερφού του νεαρού Σπύρου σε ένα προηγούμενο τροχαίο ατύχημα το 2020, που επιπλέον συνέβη στον ίδιο δρόμο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πριν από έναν χρόνο, η οικογένειά τους είχε ζήσει μια ακόμη απώλεια, τον χαμό της αγαπημένης τους μητέρας. Η συνύπαρξη τριών τόσο τραγικών γεγονότων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θέτει την οικογένεια αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη και πολύ δύσκολη κατάσταση.

Οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν στο τραγικό αυτό δυστύχημα, ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας της Κορίνθου, προσπαθώντας να φέρουν στο φως τις αδιευκρίνιστες παραμέτρους που τελικά οδήγησαν στο ατύχημα.

Advertisement

Συλλυπητήρια από την ομάδα του:

Ο Άρης Βοχαϊκός, η ομάδα στην οποία ο άτυχος νέος ήταν παίκτης, εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του  μέσω μιας ανάρτησης. Η ομάδα συμμερίζεται τη θλίψη και τον πόνο που βιώνει η οικογένεια και εκφράζει την απόλυτη αλληλεγγύη της σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Advertisement