prospathisan-oi-giatroi-alla-dystychos-poly-aschima-ta-nea-gia-ton-dimitri-kokota-5-meres-meta-to-emfragma-245494
16:15

«Προσπάθησαν οι γιατροί αλλά…»: Δυστυχώς πολύ άσχημα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα, 5 μέρες μετά το έμφραγμα

16:15
Γιώτα Κορώνα

Ο Δημήτρης Κόκοτας, αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη αναμέτρηση της ζωής του, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Γεννηματάς.

Η Γιάννα Σουλάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», αναφέρθηκε στην κατάσταση του τραγουδιστή, επισημαίνοντας ότι παρατηρείται κάποια βελτίωση, παρόλα αυτά, η κατάστασή του δεν έχει σταθεροποιηθεί πλήρως.

Advertisement

Δημήτρης Κόκοτας

«Είναι ακόμη διασωληνωμένος και μέσα στο επόμενο τριήμερο, οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν, με σκοπό να τον αποδεσμεύσουν από τον αναπνευστήρα και να εκτιμήσουν αν και σε ποιο βαθμό έχουν επηρεαστεί οι λειτουργίες του.

Advertisement

Το ευχάριστο είναι πως οι δύο αξονικές που έγιναν είναι πολύ καλές και δε δείχνουν την παρουσία βλάβης από την ανακοπή. Η πιθανότητα να διαπιστωθεί βλάβη όταν θα ξυπνήσει είναι μικρή, εκτιμούν οι γιατροί, αλλά δεν αποκλείεται…» αναφέρει.

Advertisement

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας: Οι πρώτες πληροφορίες για τον αγαπημένο τραγουδιστή είναι δυσάρεστες

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο , σήμερα (Πέμπτη 28/3), λίγο μετά το απόγευμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⭐️ Just the Two Of Us ⭐️ (@j2us_gr)

Δημήτρης Κόκοτας: Τι συνέβη;

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος τραγουδιστής, που είχε αφιερωθεί στις πρόβες μαζί με την Τραϊάνα Ανανία για την εμφάνισή τους στο πολυαναμενόμενο J2US το Σάββατο 30/3, ένιωσε μια ξαφνικά αδιαθεσία. Αμέσως, η παραγωγή της εκπομπής προχώρησε στην κλήση ασθενοφόρου, με τον Δημήτρη Κόκοτα να μεταφέρεται άρον άρον στο κοντινότερο ιατρικό κέντρο για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα.

Advertisement