egine-agnoristi-sti-fylaki-i-stigmi-poy-i-mitera-tis-12chronis-apo-ton-kolono-apofylakizetai-kai-amp-8220-chanetai-amp-8221-stis-agkalies-245268
16:13

Έγινε αγνώριστη στη φυλακή: Η στιγμή που η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό αποφυλακίζεται και “χάνεται” στις αγκαλιές

16:13
Ορφέας

Την Τρίτη το μεσημέρι, γύρω στις 3, η μητέρα της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό αποφυλακίστηκε, σε συνέχεια της απόφασης που έλαβε το δικαστήριο την προηγούμενη μέρα.

Η γυναίκα εγκατέλειψε το σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού, έχοντας στο πλευρό της τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, ενώ την υποδέχθηκε με ζεστασιά και εναγκαλισμούς μια συγγενής της. Απέφυγε επιμελώς να προβεί σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν εκεί.

Advertisement

Δείτε τη ζέστη υποδοχή:

Από την πλευρά του, ο κ. Λύτρας απευθύνθηκε στα μέσα ενημέρωσης, εκφράζοντας ότι η μητέρα νιώθει ότι της έχει γίνει δικαιοσύνη και πλέον επιδιώκει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τα παιδιά της.

Advertisement

Τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης:

«Όταν παραμένει ένας άνθρωπος 18 μήνες στη φυλακή είναι πολυ δύσκολα, ειδικά οταν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα κατηγορήθηκε. Το θέμα είνα πως η γυναίκα επιστρέφει στην οικογένειά της, μακάρι η οικογένεια αυτή να έχει ένα νέο ξεκίνημα. Το παιδί θέλει μεγάλη βοήθεια, πρέπει να συνεχίσει το σχολείο, η μητέρα θα πηγαινοέρχεται συχνά να το βλέπει. Αισθάνεται δικαιωμένη, την πίστεψαν, έσκυψαν πανω σε εκείνη και το παιδί. Είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού επειδή ήταν έγκλειστη, είνα διαδικαστικο το θέμα να την ξαναπάρει» σημείωσε ο κ.Λύτρας.

Advertisement

Ακολουθούν οι δηλώσεις:

Advertisement