menoyn-orfana-didyma-10chrona-agorakia-nekri-i-45chroni-mana-toys-eiche-pethanei-ki-o-pateras-otan-itan-egkyos-179207
16:34

Μένουν ορφανά δίδυμα 10χρονα αγοράκια: Νεκρή η 45χρονη μάνα τους, είχε πεθάνει κι ο πατέρας όταν ήταν έγκυος

16:34
Ορφέας

Η κοινωνία στη Νέα Αρτάκη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τον θάνατο μιας 45χρονης γυναίκας, μητέρας δύο δίδυμων αγοριών ηλικίας 10 ετών, σε ένα περιστατικό που έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Η γυναίκα, που είχε χάσει τον σύζυγό της λίγα χρόνια πριν, βρέθηκε νεκρή σε απόσταση σχεδόν 2 χιλιομέτρων από το αυτοκίνητό της, το οποίο εντοπίστηκε εκτός δρόμου κοντά στην Καστέλλα Ψαχνών. Το αυτοκίνητο φαινόταν να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από σύγκρουση.

Advertisement

*φωτογραφία αρχείου

Από πληροφορίες του tv.star.gr, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την 45χρονη ακολουθώντας μία γραμμή αίματος που οδηγούσε στην τοποθεσία όπου βρέθηκε το πτώμα της, προκαλώντας αναστάτωση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο θάνατός της.

Advertisement

Η διπλή βοήθεια από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”:

Η ασφάλεια Χαλκίδας ασχολείται ενεργά με την υπόθεση, ενώ οι εισαγγελικές αρχές είναι πιθανό να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των ορφανών παιδιών. Σημειώνεται ότι η μητέρα των παιδιών είχε χάσει τον σύζυγό της ενώ ήταν έγκυος στα δίδυμα αγοράκια, και τότε όπως και τώρα, η οργάνωση “Το Χαμόγελο του Παιδιού” προσφέρει την υποστήριξή της στην οικογένεια.

Advertisement