amp-8220-kali-anapaysi-file-amp-8221-dyskoles-ores-gia-ton-giorgo-aggelopoylo-deytero-amp-8220-chtypima-amp-8221-meta-to-thanato-tis-miteras-toy-190681
22:34

“Καλή ανάπαυση φίλε”: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δεύτερο “χτύπημα” μετά το θάνατο της μητέρας του

22:34
Ορφέας

Θλίψη και οδύνη πλήττουν τον καλλιτεχνικό χώρο μετά την ανακοίνωση του χαμού του εξαιρετικού σκηνοθέτη, Μάνου Καμπίτη. Ο γνωστός δημιουργός, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο σημάδι σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Καλή ανάπαυση φίλε Μάνο”.

Διάφοροι καλλιτέχνες και συνεργάτες θέλησαν να εκφράσουν τη θλίψη τους δημόσια, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο σκηνοθέτης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από την πρεμιέρα της ταινίας “Χαλβάη 5-0”, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του με τα λόγια: “Καλή ανάπαυση φίλε Μάνο”.

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Το γεγονός έκανε γνωστό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου:

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ήταν ο πρώτος που ενημέρωσε το κοινό για τον θάνατο του σκηνοθέτη Μάνος Καμπίτης. Ο Μάνος Καμπίτης υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως σκηνοθέτης στην εκπομπή “Όμορφος κόσμος” του ΑΝΤ1, προσφέροντας στους τηλεθεατές ξεχωριστά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μοιράστηκε στιγμές από το παρελθόν με τον Μάνο Καμπίτη, αναρτώντας φωτογραφίες που αποτυπώνουν στιγμές που έζησαν μαζί. Με συγκινητικά λόγια, αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα σκηνοθέτη.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε οτι ακούγονται στά μέρη απο όπου περάσαμε… είχαμε πει οτι θα το ξανακάναμε, εστω για μία φορά, όλοι μαζι όπως τότε, άλλα δεν πραλάβαμε, έφυγες μόνος σου….

Advertisement

Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκει, κανε reperage, δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι οτι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… λιγο διαφορετική αλλα πάλι εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ!!!!».