skotose-ti-mitera-toy-me-mpalanteza-to-2013-o-zografos-poy-vrethike-kremasmenos-kai-fimomenos-sti-rafina-37707
15:47

Σκότωσε τη μητέρα του με μπαλαντέζα το 2013 ο ζωγράφος που βρέθηκε κρεμασμένος και φιμωμένος στη Ραφήνα

15:47
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Θρίλερ στη Ραφήνα: Μια τραγική ιστορία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τον 44χρονο, ζωγράφο στο επάγγελμα, που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου, κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα.

Θρίλερ στη Ραφήνα: Είχε σκοτώσει την μητέρα του το 2013

Αρχικά, διαπιστώθηκε πως ο 44χρονος άνδρας ήταν παλιός γνώριμος των αρχών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας δολοφόνησε με μια μπαλαντέζα την ηλικιωμένη μητέρα του το 2013, στο Ίλιον.

Advertisement

Όπως γράφει το protothema.gr, ο 44χρονος σε μία στιγμή έντασης, όρμησε πάνω στη μητέρα του, πέρασε το καλώδιο στο λαιμό και το έσφιξε σκοτώνοντάς την. Όπως είχε πει τότε, έκανε ότι έκανε επειδή η 61χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, όμως σύντομα αποφυλακίστηκε. Εγκατέλειψε τη θάλασσα, καθώς ήταν ναυτικός και στράφηκε στη ζωγραφική, χαράσσοντας μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο των εικαστικών.

Advertisement

Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του 44χρονου ζωγράφου, που βρέθηκε νεκρός σε μπαλκόνι στη Ραφήνα, δείχνουν αυτοκτονία. Νωρίτερα γνωστοποιήθηκε, ότι ο 44χρονος βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του.

Advertisement

Ωστόσο, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς στο στόμα του άνδρα βρέθηκε ένα ύφασμα, ενώ και τα χέρια του ήταν πρόχειρα δεμένα.

Θρίλερ στη Ραφήνα: Ποιος ήταν ο 44χρονος

Σύμφωνα με το irafina, ο 44χρονος ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος εικαστικός. Είχε αποφοιτήσει από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η ζωγραφική ήταν το μεγάλο του πάθος και είχε πραγματοποιήσει δεκάδες εκθέσεις ενώ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για το λόγο αυτό επισκεπτόταν το κέντρο υγείας Ραφήνας, όπου λάμβανε ψυχολογική υποστήριξη.

Advertisement

Πηγή: protothema.gr

Φωτογραφίες, βίντεο: IRafina.gr

Advertisement