sovaro-trochaio-stin-ierapetra-traymatistike-i-odigos-kai-to-8chrono-koritsaki-tis-38083
20:38

Σοβαρό τροχαίο στην Ιεράπετρα: Τραυματίστηκε η οδηγός και το 8χρονο κοριτσάκι της

20:38
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη, λίγο έξω από την Ιεράπετρα. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν η 42χρονη οδηγός και το οκτάχρονο κοριτσάκι της.

Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Τι συνέβη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε έξω από τον παραλιακό οικισμό Γρα Λυγιά, κοντά στην Ιεράπετρα, όταν αυτοκίνητο ερχόμενο από το Στόμιο έφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε αλμυρίκι. Από την σύγκρουση, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Advertisement

Η οδηγός φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωστόσο τραυματίστηκε στα πλευρά και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, η 42χρονη υπέστη κατάγματα, ευτυχώς όμως δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Ο απεγκλωβισμός του οκτάχρονου κοριτσιού ήταν δύσκολος, με τους άνδρες της Π. Υ. Ιεράπετρας να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες έως ότου καταφέρουν να το απεγκλωβίσουν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο μηριαίο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Advertisement

Πηγή: newsit.gr

Advertisement