thrinos-ston-pyrgo-me-ton-anapantecho-chamo-tis-afroditis-epese-se-kaneleto-amp-038-pethane-ligo-argotera-i-atychi-47chroni-169865
19:30

Θρήνος στον Πύργο με τον αναπάντεχο χαμό της Αφροδίτης: Έπεσε σε κανελέτο & πέθανε λίγο αργότερα η άτυχη 47χρονη

19:30
Ορφέας

Αφροδίτη Οικονόμου: Ένα όχημα με δύο επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του για άγνωστη ακόμα αιτία και κατέληξε σε ένα κανελέτο κοντά στον δρόμο, στις Κολιρέικες παράγκες. Ο ακριβής λόγος αυτού του ατυχήματος παραμένει ακόμη άγνωστος, με τις αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα.

Advertisement

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, ο οδηγός κατάφερε να απομακρυνθεί μόνος του από το οχήμα, ενώ για να απεγκλωβιστεί η συνοδηγός απαιτήθηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η 47χρονη Αφροδίτη Οικονόμου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, δυστυχώς, η γυναίκα πέθανε, και μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα. Η εκτέλεση νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να αποκαλύψει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Advertisement

Advertisement

Θρήνος για τη 47χρονη Αφροδίτη Οικονόμου

Ο θάνατος της 47χρονης Αφροδίτης Οικονόμου αποτελεί ένα εξαιρετικά λυπηρό γεγονός. Η θλίψη σίγουρα θα παραμένει βαθιά χαραγμένη στις καρδιές των οικείων της, που όμως θα συνεχίσουν να την θυμούνται με αγάπη.

Advertisement