molis-sta-47-soy-chronia-o-theos-apofasise-na-gineis-aggelos-thrinos-gia-tin-tasoyla-poy-efyge-noris-itan-mitera-2-paidion-168131
22:44

«Μόλις στα 47 σου χρόνια, ο θεός αποφάσισε να γίνεις άγγελος»: Θρήνος για την Τασούλα που έφυγε νωρίς, ήταν μητέρα 2 παιδιών

22:44
Ορφέας

Ο θάνατος μιας 47χρονης γυναίκας στον Πύργο Ηλείας προκάλεσε βαθιά θλίψη στην τοπική κοινότητα. Η Τασούλα Ηλιοπούλου, γνωστή σε όλους ως ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, αφήνει πίσω της ένα κενό που δύσκολα θα μπορέσει να γεμίσει. Οι πάντες μιλούν για έναν σπάνιο άνθρωπο, γεμάτο δοτικότητα και καλοσύνη.

47χρονη Τασούλα: Δυστυχώς έφυγε νωρίς

Η αδιάντροπη είδηση του θανάτου της Τασούλας έφτασε στα αυτιά μας τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ήταν η σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία Σάκη Καλογερόπουλου, περισσότερο γνωστού ως “Comfuzio”, και μητέρα δύο αγαπημένων παιδιών, της Μαριλίζας και του Χαράλαμπου.

Advertisement

Η απώλεια της Τασούλας θα αφήσει ένα τεράστιο κενό στις καρδιές των ανθρώπων που την αγαπούσαν και την εκτιμούσαν. Ας ευχηθούμε να βρει η Τασούλα την αιώνια ηρεμία και να φωτίζει τον δρόμο των αγαπημένων της από τον ουρανό.

Advertisement

Τα σπαρακτικά λόγια του συζύγου της:

Με τα παρακάτω λόγια, ο αγαπημένος της σύζυγος, την αποχαιρετά: «Αγαπη μου.. Κοριτσάκι μου.. Τασουλα μου!Από την πρωτη στιγμή στις 4/9/1976 που ήρθες στην γη ήσουν ένας αγγελος.. σήμερα 12/07/2023 03:57 ο θεούλης μολις στα 47 σου χρόνια αποφάσισε να γινεις αγγελος στον ουρανό, για εμένα ,για το Μαριζακι μας και για τον Χαραλαμπακο μας.. θα εισαι πάντα διπλα μας ..στο μυαλό μας ..στην καρδιά μας.. στα όνειρα μας …ξερουμε πως θα μας προσεχείς όπως εκανες πάντα ..θα μας δινεις την δύναμη σου ,την καλοσύνη σου , τις συμβουλές σου,την αγάπη σου την σοφια σου και την αισιοδοξία σου , έλεγες ..όλα θα πάνε καλά ότι και αν συμβεί. Ξεκουράσου αγάπη μου..η μάχη ήταν μεγάλη και σκληρή».

Advertisement

Ακολουθεί η συγκινητική ανάρτηση του:

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Πέμπτη 13 Ιουλίου & ώρα 7μ.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πύργου.

Advertisement