pigaine-gia-chares-tha-toy-kanoyn-kideia-nekros-xafnika-32chronos-sto-mpatselor-parti-toy-filoy-toy-167520
19:59

Πήγαινε για χαρές, θα του κάνουν κηδεία: Νεκρός ξαφνικά 32χρονος στο μπάτσελορ πάρτι του φίλου του

19:59
Ορφέας

Ο 32χρονος Ματθαίος Γιωργαλλής από το Αυγόρου δυστυχώς έφυγε από την ζωή. Ο νεαρός άνδρας ήταν στη Θεσσαλονίκη για ένα bachelor με φίλους, αλλά δυστυχώς το ευχάριστο πάρτυ, κατέληξε σε τραγωδία.

Τα όσα είπε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, μίλησε στο reporter.gr στις 4 Ιουλίου 2023 και ενημέρωσε ότι επικοινώνησε προσωπικά με τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου Παπανικολάου. Η διοίκηση του νοσοκομείου την ενημέρωσε για την εισαγωγή ενός 32χρονου άνδρα που είχε χάσει τις αισθήσεις του και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Advertisement

Στη συνέχεια, η κ. Γιαννάκη επικοινώνησε με τη Διεύθυνση του Διαβαλκανικού Νοσοκομείου και ζήτησε τη μεταφορά του ασθενούς εκεί για περαιτέρω νοσηλεία.

Ματθαίος Γιωργαλλής: Ήταν αδύνατη η μεταφορά του

Παρά το γεγονός ότι το αίτημα για μεταφορά του νεαρού άνδρα γίνεται αποδεκτό, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του (ενδοκρανιακή, ενδοκοιλιακή και απαραχνοειδή αιμορραγία) η μεταφορά δεν ήταν ασφαλής.

Advertisement

Την περασμένη Τετάρτη, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας ενημερώθηκε ότι ο 32χρονος ήταν κλινικά νεκρός, και το πρωί της Πέμπτης δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.

Advertisement

Σύμφωνα με την κ. Γιαννάκη, το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση ξεκίνησαν τη διαδικασία για τη μεταφορά της σορού του άτυχου νέου στην Κύπρο. Ο 32χρονος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δύο ανήλικα παιδιά, ένα δύο ετών και ένα έξι μηνών.