neo-tragiko-peristatiko-synelifthisan-oi-goneis-kleidosan-moro-sto-aytokinito-gia-na-kanoyn-isychoi-ti-volta-toys-167216
18:03

Νέο τραγικό περιστατικό, συνελήφθησαν οι γονείς: Κλείδωσαν μωρό στο αυτοκίνητο για να κάνουν ήσυχοι τη βόλτα τους

18:03
Ορφέας

Μωρό σε αυτοκίνητο:Στα Χανιά, μια κλήση ενός συμπολίτη μας στις αρχές και η άμεση επέμβαση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. , απέτρεψαν μια τραγωδία και έσωσαν τη ζωή ενός μωρού από θερμοπληξία.

Μωρό σε αυτοκίνητο: Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του parakritika, την Κυριακή λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ, οι αστυνομικοί έλαβαν μια κλήση για να παρέμβουν στην περιοχή του παλιού Ξενία στη δυτική τάφρο. Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο, αντίκρισαν ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο με ένα μωρό μέσα που κλαίει απεγνωσμένα. Έτσι λοιπόν, οι αστυνομικοί αποφασίζουν να σπάσουν το τζάμι του οχήματος και να απελευθερώσουν το μωρό που είχε μείνει μέσα στο όχημα για αρκετές ώρες, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής.

Advertisement

Οι γονείς οδηγήθηκαν στις αρχές

Μετά από λίγο, οι γονείς του μωρού εμφανίζονται στο σημείο. Είχαν πάει για μια βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι με το άλλο τους παιδί. Το ζευγάρι, που είναι από την Ιαπωνία, οδηγήθηκε στην ασφάλεια Χανίων για να καταθέσει σχετικά με την έκθεση του ανηλίκου παιδιού τους σε κίνδυνο.

Advertisement

Advertisement