egine-gnostio-prin-ligo-aytos-skotose-ton-mpampi-anagnostopoylo-amp-8211-apo-to-oikogeneiako-perivallon-o-drastis-169542
23:03

Έγινε γνωστίό πριν λίγο: Αυτός σκότωσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Από το οικογενειακό περιβάλλον ο δράστης

23:03
Ορφέας

Τραγωδία στην Ηλεία: Μετά από μήνες έρευνας και προσπαθειών, η αστυνομία προχώρησε στην εξιχνίαση του μυστηριώδους εγκλήματος που συνέβη στην Εφύρα της Ηλείας, με θύμα τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, έναν επιχειρηματία ηλικίας 68 ετών. Το έγκλημα παρέμενε ανεξήγητο για αρκετούς μήνες, αλλά τελικά οι αστυνομικοί που αναλάβανε την υπόθεση κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία που οδήγησαν στην σύλληψη του 70χρονου αδερφού του .

Σημειώνεται ότι ο 70χρονος, την περίοδο εκείνη, συνέβαλε στην έρευνα δηλώνοντας ότι είχε εντοπίσει τον 68χρονο αδερφό του νεκρό. Επίσης, είχε τονίσει πως είχε καθαρίσει τα αίματα από το σημείο, διότι δεν μπορούσε να αντέξει το θέαμα του βίαια δολοφονημένου αδερφού του.

Advertisement

Τραγωδία στην Ηλεία: Τα στοιχεία της αστυνομίας

Αυτή η ενέργεια φαίνεται να ήταν αυτή που έθεσε ως ύποπτο τον 70χρονο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν ο μόνος που επισκέφθηκε το θύμα κατά τη διάρκεια του επίμαχου χρονικού διαστήματος.

Σχετικά με το κίνητρο, σύμφωνα με τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., που αναφέρονται από το tempo24.news, φαίνεται ότι τα δύο αδέρφια δεν είχαν καλές σχέσεις και φαίνεται ότι είχαν συχνά περιστατικά έντασης.

Advertisement

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στη σύλληψη του 70χρονου και η σχηματισθείσα κατηγορητήρια πράξη κατατέθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία. Η υπόθεση ανατέθηκε σε έναν ανακριτή στην Αμαλιάδα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του κατηγορούμενου ή εάν θα τον καλέσει απευθείας για απολογία.

Advertisement

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Όταν βρέθηκε νεκρός ο δυστυχής 68χρονος, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ένα βαθύ τραύμα στο κεφάλι, προκαλείμενο από αιχμηρό αντικείμενο. Ο δράστης φέρεται να τον χτύπησε πέντε φορές συνολικά.

Ως επίσημος λόγος θανάτου του είχαν ανακοινωθεί οι κακώσεις στο κεφάλι και τον αυχένα. Η εξέταση των ιατροδικαστικών στοιχείων, απέκλειε την περίπτωση αυτοκτονίας.

Ο 68χρονος επιχειρηματίας εντοπίστηκε στο σπίτι του, που βρισκόταν δίπλα από το ελαιοτριβείο που ίδιος διατηρούσε, σε ένα οικόπεδο χωρίς κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με τις τότε αναφορές από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης της δολοφονίας γνώριζε καλά το θύμα και εκμεταλλευόμενος αυτήν την γνωριμία, τον αιφνιδίασε χωρίς να του αφήσει περιθώρια αντίδρασης για να παλέψει για τη ζωή του.

Advertisement