mesa-se-sakoyla-choris-roycha-skines-archaias-tragodias-gia-tin-27chroni-anastazia-etsi-amp-8220-deichnei-amp-8221-ton-dolofono-tis-161038
21:16

Μέσα σε σακούλα, χωρίς ρούχα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας για την 27χρονη Αναστάζια, έτσι “δείχνει” τον δολοφόνο της

Έγκλημα στην Κω: Οι αρχές που διεξήγαγαν έρευνες στην περιοχή Αλυκές στην Κω εντόπισαν το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζιας από την Πολωνία.

Μετά από πολυήμερη έρευνα για τον εντοπισμό της Αναστάζιας, η οποία είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη Τετάρτη, οι αρχές κατέληξαν σε μια τραγική ανακάλυψη. Αρχικά υποψιάστηκαν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, και για αυτόν τον λόγο κρατείται ένας 32χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα της 27χρονης βρέθηκε από δύο εθελόντριες στο Τιγκάκι στις Αλυκές, όπου υπάρχει ένας υβροδιότοπος. Η σορός της Αναστάζιας βρισκόταν μέσα σε σακούλες κάτω από ένα δέντρο και βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Advertisement

Έγκλημα στην Κω: Βρέθηκε τυλιγμένη με ένα σεντόνι

Το άψυχο σώμα της κοπέλας βρέθηκε γυμνό και τυλιγμένο με ένα σεντόνι, το οποίο θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση. Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι το σεντόνι προέρχεται από το σπίτι του 32χρονου, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στην υπόθεση.

Advertisement

Η έρευνα εστίασε στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της άτυχης κοπέλας, η οποία ήταν γεμάτη χόρτα και άχυρα. Ακόμα υπάρχει και η κατάθεση του συγκατοίκου του κύριου ύποπτου, ο οποίος ανέφερε ότι τα ρούχα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές ήταν επίσης γεμάτα άχυρα και χόρτα.

Μπορεί η περιοχή να απέχει αρκετά από το Μαρμάρι, αλλά φαίνεται ότι το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές βρίσκεται σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από εκεί. Στο σώμα του υπόπτου εντοπίστηκαν σημάδια μάχης, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε μια γυναικεία μπλούζα με κηλίδα αίματος και μια γυναικεία τρίχα.

Οι εθελόντριες, οι οποίες συνεχίζαν να κλαίνε, ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ παρατήρησαν και τα πόδια της 27χρονης κοπέλας έξω από τη σακούλα. Δεν αγγίξανε τίποτα, καθώς πρώτα πρέπει να γίνει η εξέταση των πάντων, από το εγκληματολογικό.

Advertisement

Αναμένεται αλλαγή κατηγορίας σε ανθρωποκτονία

Οι αστυνομικοί από το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής δεν έχουν τη δυνατότητα να εξετάσουν τον Μπαγκλαντεσιανό, καθώς η υπόθεση βρίσκεται υπό κύρια ανάκριση. Αναμένεται να αλλάξει η κατηγορία από απαγωγή σε ανθρωποκτονία εις βάρος του, καθώς και πιθανώς άλλων ατόμων. Αναμένουμε επίσης τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια σχετικά με τα αποτυπώματα, το γενετικό υλικό από τις σακούλες και το σώμα της κοπέλας, καθώς και τα νύχια της.

Η μητέρα της 27χρονης, η οποία είχε ταξιδέψει στο νησί μαζί με έναν ντετέκτιβ για τις έρευνες, και ο σύντροφός της ενημερώθηκαν για τον τραγικό αυτό επεισόδιο. Ο σύντροφός της, που αναζητούσε απεγνωσμένα την εξαφανισμένη κοπέλα από την πρώτη στιγμή, δηλώνει συγκλονισμένος και ότι δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς αυτήν.

Βρέθηκε το κινητό σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του 32χρονου

Το κινητό της 27χρονης Αναστάζιας εντοπίστηκε στο Μαρμάρι της Κω χωρίς την κάρτα SIM, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί. Ένας υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας βρήκε το κινητό σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές. Φαίνεται ότι ο ή οι δράστες που εμπλέκονται στην εξαφάνιση της κοπέλας αποφάσισαν να αφαιρέσουν την κάρτα SIM για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, έχουν καταγραφεί τα στίγματα του κινητού της αγνοούμενης από τον δορυφόρο, και για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί η έρευνα από το εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι αστυνομικοί θα μπορέσουν να ανακτήσουν ακριβείς πληροφορίες για τα σημεία όπου βρέθηκε η 27χρονη πριν εξαφανιστεί.

Advertisement

Αντίστοιχη διαδικασία αναμένεται να γίνει και με το κινητό του κρατούμενου 32χρονου που βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της Κω, καθώς και με το κινητό του συγκατοίκου του, ο οποίος είναι Πακιστανικής υπηκοότητας.

Έγκλημα στην Κω: Αντιφάσεις στις καταθέσεις του 32χρονου

Στελέχη της ασφάλειας έχουν παρατηρήσει αντιφάσεις στις καταθέσεις του 32χρονου, ο οποίος κρατείται ως ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Αναστάζιας. Ειδικότερα, ο ύποπτος αναφέρει ότι αφήσε την κοπέλα σε συγκεκριμένο σημείο στο Μαρμάρι, κοντά στα μεσάνυχτα της 12ης Ιουνίου, όμως αυτή η δήλωση δεν επιβεβαιώνεται από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή.

Αντίθετα, ο άνδρας παρατηρείται να κινείται μόνος του, πολύ νωρίτερα, κοντά στο σπίτι του. Ένα σημαντικό στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ο 32χρονος είχε αγοράσει αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία για την Τετάρτη 14 Ιουνίου, χωρίς να ενημερώσει ούτε καν τον συγκάτοικό του. Επιπλέον, ο 32χρονος έχει αμυχές στα χέρια που ενδεχομένως να είναι σημάδια πάλης, ωστόσο αυτός ισχυρίζεται ότι προήλθαν από εργασίες στο χωράφι.

Η 27χρονη εντοπίστηκε στις 19:30 σε μια ταβέρνα και στις 22:00 σε ένα μίνι μάρκετ, όπου συναντήθηκε με την παρέα των αλλοδαπών. Είχε γνωρίσει τον 32χρονο στο παρελθόν και υπάρχει η πιθανότητα αυτός να την προσκάλεσε στο σπίτι του και εκμεταλλευόμενος την μέθη της, να την βίασε. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο όμως ότι η σεξουαλική επίθεση μεταξύ του 32χρονου ύποπτου και της άτυχης νεαρής κοπέλας να έγινε και σε άλλο χώρο. Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως δηλώσεις του 32χρονου δεν συμφωνούν με τα σημεία και τους χρόνους που έχουν καταγραφεί.